omen Napisano 10 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 a do Częstochowy to co ? po za awariami organizmu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ciekawe co komu pierwsze puści... Bo nie byłem na wyprawie w której coś by się nie zwaliło ;D Haha, ostatnio, jak jechalem na Gore Św. Anny, to ledwie zdazylem skonczyc gadanie ' ciekawe kto zlapie gume', to doslownie 2 sekundy pozniej sie to stalo Kolega na rownym asfalcie lacia zlapal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 No bo to byl "krzysiowy" komplecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 ...prawdopodobnie z Nabialem tez sie pojawimy tylko napiszcie o ktorej godzinie wyjezdzacie z TG, bo nie wiem czy sie wyrobie na wczesna godz, jak nie, to bede( lub bedziemy) czekac w Toszku (na rynku- moze byc?). Napiszcie o ktorej mniej wiecej bedziecie przejezdzac przez Toszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 @SLOSO o 9:00 w Tworogu, czyli jakies 40min chyba wczesniej bys musial wyjechac w zaleznosci od tego jak szybko pojedziesz. A moze pogadaj z Omenem, bo on jedzie z Piekar przez TG, a potem w Strzybnicy zabiera 2 kolegow, wiec z nim sie dogadaj. A jak w Toszku, to umawiamy sie na rynku. Wszyscy zainteresowani niech beda o 10:00 na rynku w Toszku, chyba, ze chca jechac z Tworoga z nami. Dojezdzamy do Toszka i zabieramy reszte, po czym kierujemy sie na Annaberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 No to my wraz z kolega również się zjawimy w Tworogu o 9.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 No to super. Czyli z Tworoga jedzie nas na pewno 9 czy nawet 10, wiec juz jest niezla grupka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 jak ktoś by chciał dołączyć do mnie w Piekarach to o 7:50 na Kopcu Wyzwolenia przy obwodnicy piekarskiej! ładna wycieczka sie szykuje. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Tylko ciekawe jak z pogodą... Ponoć ma być ciepło i ma wiać wiatr :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Pogoda sie cos dzisiaj psuje,ale jutro ma byc ok. Wiec nie pekac tam czasem Jedziemy wszyscy obowiazkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 sixer jedziesz na szosce ? Pogoda będzie, chociaż te 16 stopni.. a będzie dobrze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 @Omen, nie jade na szosie, bo zepsuta Śmigne na Giancie^^ Głupio z tą pogodą, bo rano ma być zimno, a później będę się pocił w bluzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Dlatego ja chyba rano pocierpie i pojade w krotkim, a potem to juz nie bedzie zle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 U mnie łatwo o chorobe, a pogodom nie zawsze można wierzyc, wiec ubiore krotki na to długi i gitara:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 ja tez w bluzie jadę.. zawsze można ją rozpiąć. i do tego nogawki 3/4 i powinno być dobrze.. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLOSO Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 ...w takim razie ja, nabiał i jego kolega bedziemy czekać o 9:40 (no 10 najpozniej ) na rynku w Toszku. Jeśli nie bedzie padac, bedziemy na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 hyhy jak damy rade przejechac dystans gce-toszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 No to super. Wiadomo,ze jak cos, to poczekamy troche,ale umawiamy sie na 10 na rynku w Toszku, jesli chodzi o tamto miejsce, a ja jesli chodzi o Tworóg, to przypominam, ze o 9 pod domem kultury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 ps; nie szalejcie z cienkimi ciuchami, bo ma byc max 13stopni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Ja słyszałem o 18 OK, to do jutra ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 ja słyszałem, że 15 xDD nie warto ufać pogodzie xDD a ja stawie sie na 50% mam mały problem z SPDkiem xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Masz byc. A jak spdek sie nie bedzie sluchal, to go postrasz ze wsadzisz platforme A jak nie, to my Ci wsadzimy drewniany pedal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 nie no będę sie starał być xDD po za tym czekam na kumpla może będzie chciał mi sprzedać Swoje pedałki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Nie masz sie starac tylko masz byc:P a jak sie zepsuje to wez normalne chyba jeszcze umiesz na takich jezdzic:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 12 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 w tym problem, że normalnych nie mam xDD nie no jakoś dam rade.. chyba.. zawsze można 1 noga kręcić xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.