omen Napisano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 jeszcze nie jesteśmy konkretnie umówieni. Myślę, że z Piekar będę wyjeżdżał jakoś koło 8:30 na TG.. możesz na Piekary podjechać i tu już na Ciebie będę czekał.. :] i dalej śmigniemy albo na TG albo na Toszek.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ja + moze kogos uda mi sie sciagnac z gliwic poza lukashem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 zobacze w jakim stanie są moje zeszłoroczne semi-slicki (jak się jeszcze do czegoś nadadzą ) to może się pojawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 No to Panowie jak robimy? Kto bedzie czekal w Toszku,a kto jedzie przez Tworóg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ja i mrówa przez Tworóg :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ok, to juz jest nas 5 ktorzy jada przez Tworóg. Jak reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beblak Napisano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 beblak o co kaman ? też jedziesz? czy po prostu spam ? tak też jade. Kto z Katowic lub przez? Siemianowice.. Piekary.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 beblak to podjedziesz na Piekary i pojedziemy na TG a potem na Tworóg.. i już do reszty na Toszek :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 to w koncu gdzie ta traska do czestochowywy czy na Anke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 13kwietnia jedziemy na anke. :] 27kwietnia jedziemy do Częstochowy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beblak Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 oki, gdzie sie spotkamy? (ja mówie cały czas o 27) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 a o sie jeszcze zobaczy.. myślałem ze chcesz an Anna Berg z nami jechać xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 OK, wiec wszyscy, ktorzy jada to spotykamy sie w Toszku pod Biedronka w niedziele o 10. Kto jedzie przez Tworóg, to o 9 niech jest w Tworogu, a kto inna droga to na 10 w Toszku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 jakby coś to ja z Piekar Śląskich wyjeżdżam o 7:40. Na TG jestem koło 8:15 zabieram z Sobą mrówe i walimy od razu na Toszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Nie od razu, bo w Tworogu sie zatrzymujecie po nas i wtedy walimy na Toszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 no tak. Mam nadzieje, że mrówa wie gdzie tam do Was sie dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Raczej wie:P bo zna te okolice bdb i wie gdzie mieszkamy a zreszta i tak pewnie bedziemy gdzies czekac na was:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Z Mrowa znam sie juz od malego, wiec wie gdzie mieszkamy i gdzie jest Tworog, nawet ma tutaj rodzine Badzcie o 9:00 w Tworogu. Czyli Omen musisz byc ok. 8:30 u Mrówy i pojedzie z wami jeszcze jeden kumpel, ktory tez bedzie o 8:30 u niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 jak nie zerwa kety to będę puktualnie a nawet wcześniej xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 W razie czego- biorę skuwacz :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 ta ja biorę to co mi sie zmieści do torebki i do 1 kieszeni. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 @Omen do tej kieszeni Ci kasiory duzo wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Po dzisiejszym zaproszeniu przez Modego bardzo powaznie sie nad tym zastanawiam^^ Jeszcze jedno pytanie:D O której W Tworogu? bo nie chce mi sie tematu czytac:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 o 9. :] wpadnijj będzie spoko.. im nas więcej tym lepiej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Ciekawe co komu pierwsze puści... Bo nie byłem na wyprawie w której coś by się nie zwaliło ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.