Dornif Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ja też już próbowałem "lekki teren", typu rzekomo twarde ścieżki leśne itp na slickach ujeżdżać i mam dość doświadczeń, żeby stwierdzić: nie ma bata Nie wiem, iloma kompletami opon dysponujecie, ale ja mam dwa które nadają się 1) na szosę 2) w teren a trzeci nie nadaje się po prawdzie do niczego IMO trzeba dokładnie określić, czy jedziemy szosą, czy terenem, i trzymać się planu przez przynajmniej 80% trasy. I ten ewentualny teren trzeba dobrze znać. Bo błądzenie po NIEZNANYCH lasach do przyjemnych nie należy. No a na Annę też bym się wybrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 szosa!! będzie szybciej.. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beblak Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 a lasem przyjemniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Jak na moje siły termin chyba trochę za wczesny na taki dystans Może tego dnia wybiorę się na pielgrzymkę, ale do Wadowic Troszkę mniejszy dystans :banana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 zauważ, że pojada z Nami ludzie z Pszczyny, Tych.. to nie jest blisko.. musi być szybko i lekko.. czyli semi albo silcki.. Tobek nie gadaj tylko jedziesz.. twardym trzeba być.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Nie wiem, czy przeżyję ten wypad, bo w niedziele śmignąłem sobie 102 km, w 5 godzin, z czego zdecydowana większość w terenie i muszę powiedzieć, że tego dnia wieczorem normalnie umierałem. Ale wiadomo, że samemu źle się jeździ, jadąc w grupie mamy tunelik, można się zmieniać i w ogóle... Tak więc ogłaszam wszystkim wybierający się na ten wypad, że zabieram ze sobą linkę holowniczą i liczę na to, że znajdzie się jakiś "czarnuch", który mnie będzie holował, gdy będę zdychał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Zobaczymy Jak będzie moc to jazda, jak nie to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killo Napisano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Moze i ja sie z wami wybiore jak bede mial wolny weekend . Koncertownik musimy sie jakos ustawic na wypad to z Tychow mykniemy razem choc bez formy jestem . A tak btw. to na Tychy zapraszam 6.04.2008 na rozpoczecie sezonu kolarskiego Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 napisz trochę więcej o tym rozpoczęciu.. może wpadnę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ci ktorzy nie czuja sie na silach, albo zaczynaja sezon i nie wiedza czy wyrobia kondycje - zakladacie najciezsze opony jakie mozecie dorwac(minimum te 700-750g ), smigacie na nich ten miesiac chociaz te 250-300km, przed wyjazdem 3 dni przerwy od wysilku fizycznego dowolnej formy, zakladacie sliki i dacie rade jak bedziecie siedziec na kole jakiemus misiowi, to pedalowac bedzie trzeba tylko pod gorke a no i modlic sie zeby nie wialo hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 killo Akurat na 6 kwietnia mam już plany i raczej się nie stawie na rozpoczęciu sezonu. omen Wpadaj, będą pewnie śmieszne konkurencje, jak żółwia jazda, albo rzucanie oponą. Może wygrasz jakąś lampkę do roweru. A poza tym to taka niedzielna (dosłownie i w przenośni) przejażdżka lasem do Kobióra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 zobaczę jak się będę czuł po sobocie... ale chętnie wpadłbym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Panowie i Panie 12 lub 13 kwietnia jedziemy na górę św. Anny,a z tego co pamiętam to ktoś był chętny.. wiec? może ktoś jeszcze sie wybierze? jedziemy przez TG i chyba Tworóg bo tam mamy 2 ziomków.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 jakie tempo planujecie ? bo nie wiem czy dam radę ja się piszę na 50%... jak nie pojadę w góry to jade z wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 myślę, że na średnia około 25 km/h żeby nie pozabijać ludzi bez slicków. Bo i tacy chyba będą.. właśnie sie tak zastanawiam czy Ci nie wziąć linki holowniczej na powrót xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 szosa czy teren? jak 13 to mysle ze dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 myślę, że na średnia około 25 km/h żeby nie pozabijać ludzi bez slicków. Bo i tacy chyba będą.. właśnie sie tak zastanawiam czy Ci nie wziąć linki holowniczej na powrót xD tą linkę to dla siebie bierzesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 szosaaa. bo nie wiem czy dam radę smile.gif no ja tego nie pisałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 to taka mała anegdota tylko była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Kilka dni temu zaproponowalem Omenowi taki wypad i byl chetny, orpocz mnie z Tworoga jeszcze mam 2 kumpli. Traske juz zaplanowalem, mysle ze przyjemna. Caly czas asfalt, wiec Panowie slicki jak najbardziej. Ja juz swoje dzisiaj kupilem Jak znajdziemy troche chetnych i pojada osoby, ktore juz wstepne sie zadeklarowaly, to jeszcze nam sie maly peleton uzbiera A wiec, kto jedzie tego 13 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 fajnie by było jakby 10 nas co najmniej pojechało.. na pewno jest 7 z tego co licze czyli: Mody jego kolga MC ja mrówa 2 kolesi z forum tarnogórskiego i ewentualnie lukashs jak mu góry nie wypadną. ktoś jeszcze chętny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beblak Napisano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 pisz pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Tylko jak sie umowimy? Bo jedziemy przez Tworog a grupka z forum tarnogorskiego jedzie do Toszka i tam sie z nimi spotykamy, po czym jedziemy dalej. Wiec jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 mi to właściwie obojętne.. a co z mrówa ? jak On jedzie? beblak o co kaman ? też jedziesz? czy po prostu spam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 o której godzinie i gdzie się chcecie spotkać ? Może się załapie jak żonka pozwoli bo ostatnio co wekend to mnie nie ma i sie wkurza troszke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.