andi333 Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Oho zaczynają sie premie górskie Bedzie ostro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Mam nadzieję, że tym razem nikogo nie będę musiał holować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Czas pokaże:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Mam nadzieję, że nie będę musiał być holowany jak ostatnio przez 5 km xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 A tak poważnie to... zastanawiam się, czy przypadkiem mnie nie trzeba będzie holować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 lajtowo sobie pojedziemy.. będzie dobrze.. :] a jak coś to możesz na mnie liczyć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 omen Bez przesady, nie będzie ze mną źle, nie ma co płakać za wczasu. Do wyjazdu trochę jeszcze jest więc na pewno każdy się rozkręci i taka traska będzie czystą przyjemnością... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 wogóle to szkoda, że tak późno jedziemy ja bym chętnie pojechał już 13 kwietnia w niedziele, a jak by było fajnie to 27 kwietnia można by zoorganizować następny wypad. a co do tempa to przeciez nie bedziemy zapier**** lajtowo się pojedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 no tak, śpieszyć sie nie będziemy. Chyba, że ktoś będzie bardzo chciał? ;> zawsze można zrobić 2 ekipy.. pierwsza wolna będzie sobie spokojnie jechała.. a druga będzie grupą pościgową a wyjedzie godzina później albo 2 ale raczej nie ma sensu.. Wolę 1 ekipie a większa, zawsze słabsi będą mieli większy tunelik.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Z tego, co pamiętam to największa premia górska była pod "Siewierską Górę". Dalej były, ale mnie olbrzymie, jak na ten region polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Ok, ja z Jeżykiem też się wstępnie piszemy na wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Kuku Widzę, że masz w sygnayturze Piasek, to ten koło Pszczyny? Jeśli tak to fajnie, nie będę musiał sam kręcić z Tychów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BANITA Napisano 31 Marca 2008 Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam. Ja jetem z Cz-wy i Wasz pomysł mi się bardzo podoba. Dajcie namiar o której i z kont wyruszacie to może uda mi się jakoś dojechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 31 Marca 2008 Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 skad a nie z kont jak jestes z czestochowy to gdzie sie chcesz zabrac skoro cz-wa to nasz pkt docelowy? ale zawsze mozesz jechac ze mna dalej - najpewniej pojade w okolice radomska, ok 55km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 miejsce gdzie sie spotkamy jeszcze nie znane, zależy ilu ludzi skąd pojedzie.. mysle, że dobrze będzie zaopatrzyć jakies slicki a przynajmniej semi slicki.. bo walniemy to szosą.. ludzie na szosach również będą mile widziani.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 31 Marca 2008 Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Zdecydowanie się na to piszę Ja szosą jechałem pare razy, trasę znam na pamięć. Jak mnie najdzie ochota na fest długi trening, to idealna trasa. Bo nawet jak motywacja osłabnie, to wtedy trasy się nie da skrócić I koniecznie przystanek w KFC, pod sanktuarium na tym głównym deptaku Kurczaczek zawsze stawia na nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 bo ma dużo białka :]] zostało nam 27 dni xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cykor Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Jeśli pojedziecie na semislickach ewentualnie na slickach to warto liznąć trochę terenu. Od T. Gór przez Miasteczko Śląskie i Żyglin, w kierunku Woźnik są fantastyczne, utwardzone ścieżki leśne przez Bibielę, Dąbrowę. A dalej Ligota Woźnicka, Czarny Las, Rudnik Mały, Starcza, Nierada i już Częstochowa. No chyba że pojedziecie po drugiej stronie DK-1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 jechaliśmy tak ostatnio.. na slickach tam nie wjeżdżam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 To może byśmy pomału zaczeli obmyślać gdzie się spotkamy.Może tam gdzie w zeszłym roku ? (tylko gdzie to było ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Panowie ja byłbym zainteresowany tym wyjazdem tylko niestety wiem, że jeszcze nie dam rady przejechać 200 km w jeden dzień. Poprostu zaczynam dopiero sezon i nie zdąże wypracować takiej kondychy żeby w normalnym tempie przejechać 200km Dlatego chciałbym się Was zapytać czy będziecie jeszcze w tym roku organizowali taki wypad do Częstochowy np. w lipcu czy sierpniu??? A może w wakacje skoczylibyśmy do Krakowa?? Ja bardzo chętnie będę jeździł tyklo musi wróvi moja kondycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 będzie pewnie wiele takich wypadów :] Kraków już planujemy od roku, wkońcu musi wypalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Kraków wypalił w tamtym roku było nas 2 w tym roku też mam go w planach, na pewno zalicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Tak od roku Omen, jakoś nie wypaliło ubiegłego sezonu, zimno się nagle zrobiło no i klapa... Tego roku będzie lepiej Więcej wyjazdów dla integracji forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 yhm.. myślę, że 12 albo 13 można by sie wybrać na górę Św. Anny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.