lukashs Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a ja proponuje 21 marzec po co czekać aż do kwietnia w kwietniu pojedziemy jeszcze raz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 mi tam 21 pasuje. bo szkoly nima no i sobota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 A mi nie pasuje bo dojade do Strzelec i sie wroce chyba do tego czasu formy ani troche nie bede miec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Mi 23 też nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Mi 21 marzec nie pasuje, idę na urodziny.Tez zależy o ktorej macie zamiar wrócić, bo jak kolo 18 to można sie zastanowić. Dzien później jest wyścig w Pszczynie,ale to można odpuścić. W kwietniu się pisze na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 niestety nie jest to takie łatwe.. na razie nie mogę nadwyrężać kolana.. kręcę średnie około 15km/h :/ na szosowych oponach :/ i nie wiem kiedy będzie dobrze.. a nie chce być balastem.. Darth szwagier ? biker z piekar ? imię, nazwisko.. numer buta podjazd pod Ankę jest okej.. szkoda, tylko ,ze ostatnio zdechłem na tym kawałku.. po za tym do końca kwietnia mało czasu na bika bo maturaa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 7 Marca 2009 Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 a nie chce być balastem.. Jedziesz i bez gadania, ja pojadę z Tobą, o ile się nie poprawisz diametralnie i nie wrócisz do swojej formy bo znając życie to Oni mi i tak odjadą;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Napisano 7 Marca 2009 Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Darthszwagier ? biker z piekar ? imię, nazwisko.. numer buta Szwagier ma na imię Krystian i mieszka parę metrów od tego wielkiego kościoła tam Nie wiem jak to się nazywa. Bazylika? Może Bazyla Nr buta >45 Weź tego lesera gdzieś przewieź. Jadę jutro w ten deszcz potrenować 40 km za Gliwice i sprawdzić w tle nowe ustawienia bolidu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 7 Marca 2009 Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Omen nie marudź, że w kwietniu nie pasuje, bo ja też piszę matury i co? Nic, bo i tak dziennie się uczyć nie będziesz, możesz jeden dzień odpoczynku sobie zrobić. Ostatnio fakt, że grupa się rozdzieliła, no ale cóż.. Ja raczej bym był za kwietniem,ale jak pojedziecie w marcu, to też jadę, więc obojętne mi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Darth jeździ na rowerze ? nie kojarzę nikogo.. nie wiem naprawdę.. tu nie chodzi o to czy sie wyrobie czy nie.. niestety nie wiecie jaki mi to na razie sprawia ból.. zobaczymy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Napisano 7 Marca 2009 Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Darth jeździ na rowerze ?nie kojarzę nikogo.. Trochę tam jeździł przy mnie, teraz to pewnie się obija bakłażan jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryvan Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 jakby był jakiś konkret a mi termin pyknie to chętnie gdzieś skoczę, bo póki co nie mam w kim śmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ktos chetny jutro jechac na Anke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 reaktywacja tematu. co myślicie o najbliższej niedzieli ? oczywiście do wyboru anka lub częstochowa założenia takie jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Collery Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 niedziela, Anka, chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 ewentualnie możemy się wybrać do Krakowa.. mam tam sprawę do załatwienia z jednym z byłych forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 w niedziele odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Hmm nie wiem czy pojade... mam sesje i nie wiem jeszcze, czy egzamin bede miec w sobote czy niedziele... Ale jesli bedzie w sobote to jade na 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnaMAMBA Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 W Niedzielę na Anne tez bym sie wybrała bardzo chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.