lukashs Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 spoko, może być na Ankę, może być do Częstochowy, może też być nawet do Szczecina:P tak więc kto chce jechać to niech się wpisuje;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ja chce, ja chce Ale to najpierw musi wypalić wyjazd "rozpoczęcie sezonu z forumrowerowe.org" bo zbędnym balastem dla Was nie mam zamiaru być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ostatnio wszyscy dawali rade (no moze poza 1 kolesiem.... wiadomo kto) a do Szczecina to z josearkadio mozesz jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 tak Panowie wracamy.. wracam i ja od piątku wracam na rowerrr moje zdanie jest takie, że na razie może lepiej sie jeszcze nie ugadywac ani nic.. bo będzie tak jak zawsze.. czyli nic nie wyszło . myślę, że kwiecień.. Anka.. a w Maju jakaś Pielgrzymka co Wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 no ja dałem tylko taką propozycję, słońce za oknem to już mi odbija:P zresztą.... zawsze mozemy jechac już w kwietniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Mnie też nie zabraknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 betona nietrzeba 2x pytac zeby gdzies dalej pojechal :DSDSDSDDD ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ja tez sie chetnie z wami zabiore Beton ja szykuje forme w tym roku na wiesz co?;p mam nadzieje ze znów pojedziemy razem;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 ba juz nawet trase mam obmyslona od dawna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 to szykuje się chyba mega ekipa.. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 o jak beton się wybiera , to mnie też nie może zabraknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Ja jestem jak najbardziej za, ale na Góre Św. AnnyWybieram się tam żeby pobić mój ODO Mogę z Wami jechać ale nie każcie mi się modlić, to nie moja wiara. Mogę rowerów "przypilnować" - opchnę na allegro i jestem ustawiony na 5 lat Tego czerwonego na S... bym sobie zostawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiader Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Planujecie jechać asfaltem czy w miare możliwości leśnymi ? Bądź jak największymi zadupiami gdzie mało co jeździ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Jesli pojedziemy tak jak ostatnio to 99% asfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Ciężko powiedzieć, bo duża część trasy prowadzi przez główne drogi. Panowie proponuję wjechać w tym roku od tej strony co w zeszłym, czyli tym mocnym podjazdem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 to jaki terminos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 w grudniu, popołudniu. Jak wigilia będzie z maju! zobaczymy jak się pogoda będzie układała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 lukashs dobrze prawi nic jeszcze nie wiadomo z pogodą.. a jeśli chodzi o mnie.. to wątpię żebym jechał.. niestety moje wyniki na rowerze sa gorzej jak niedostateczne :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 niestety moje wyniki na rowerze sa gorzej jak niedostateczne :/U mnie jest gorzej btw mój szwagier jest z piekar to sobie potrenujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 lukashs dobrze prawi nic jeszcze nie wiadomo z pogodą.. a jeśli chodzi o mnie.. to wątpię żebym jechał.. niestety moje wyniki na rowerze sa gorzej jak niedostateczne :/ Ej nie stwarzaj, do tego czasu zanim pojedziemy to się wyrobisz, tylko nie opier**** się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a jeśli chodzi o mnie.. to wątpię żebym jechał.. niestety moje wyniki na rowerze sa gorzej jak niedostateczne :/ Nie gadaj glupot:P Ja ostatnio tez mialem bardzo slaba forme, a ostatni widziales kto byl:P Moja forme wczoraj poznal mody i stwierdzil ze jestem cienki Edit. lukashs dobrze gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Nie powiedziałem, że cienki, tylko, że trzeba poćwiczyć Sam muszę dużo trenować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Edit. lukashs dobrze gadaa jak zarąbiście mówi do kamery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Wstępnie też bym jechał, ale no. Musiałbym znać dokładny termin, bo praktycznie prawie każdy weekend mam zajęty Ja proponuje Ankę,bo w stronę Czewy nic nie ma, a na wspomnianą Ankę jest podjazd dość ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No to zrobisz sobie jeden dzien wolnego z nami Ja proponuje 12 lub 26 kwiecien bo 19 odpada mi z powodu szkoly...;/ A jaki zjazd ciekawy z Anki jest (z kolesiem w pasacie:P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.