omen Napisano 27 Marca 2008 Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Witam. Po rozmowie z kilkoma osobami postanowiliśmy zorganizować już II Wyjazd bikerów na pielgrzymkę do Częstochowy. Termin został ustalony na 27 Kwietnia 2008 ( 27.04.2008 ). Temat tworze z sporym zapasem czasowym z myślą o tym, że będzie nas większa ekipa. Ostatnio jechaliśmy w 7 czy 8 osób. I było bardzo przyjemnie. Obiecuje, że tym razem sie nie pogubimy. Kwestia tego czy pojedziemy szosa czy szosa-teren jest jeszcze do omówienia. Zapraszamy na wyjazd bo naprawdę warto. Orientacyjny dystans z Katowic z obie strony to około 150-170 kilometrów. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do udziału.:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 27 Marca 2008 Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 No moją odpowiedź znasz... Jak będzie wypad- na pewno dołączę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 27 Marca 2008 Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Jedziemy jedziemy znowu 200 km wpadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 27 Marca 2008 Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 andi333: ja miałem 250 :wink: Oj Omen... Może GPS'a bierzemy? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 a masz ? bo ja nie mam xD chyba, że coś zbudujemy xD jurasku dziękuje za zmianę tematu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 27 Marca 2008 Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 A może bym się zabrał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 27 Marca 2008 Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Koncertownik: Tak... Tylko teraz nie szalej tak w drodze powrotnej ;] Omen: A może mi się uda pożyczyć gps od wujka On ma to możemy se przykleić do mostka i mieć nawigację 1-sza klasa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 w tym roku będzie spokojniej :] jak tam chcesz.. ja drogę znam na pamięć xD Zawsze ma sie coś takiego jak NOS xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 27 Marca 2008 Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Tylko że rok temu ten NOS zaprowadził nas troszkę gdzie indziej xD No cóż... Każdemu się zdarza xD I tak pewnie strzelimy ponad 2 stówy ;D Już się nauczyłem że zawsze należy doliczać 50< km jeśli planujesz drogi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 27 Marca 2008 Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Bez szaleństw, dopiero 200 km w tym roku ukręciłem, więc kondycja leży i kwiczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 27 Marca 2008 Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Mam podobnie... No ale cóż... Terminów nie obmawiamy dopóki śnieg nie stopnieje xD Bo nie mam kurtki na rower a nie chcę wrócić z odmrożeniami Na dziś dość wrażeń... Idę spać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 przecież termin jest ustalony xD będzie dobrze zobaczycie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 27 Marca 2008 Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 ja jadę gsp nie potrzebny bo drogę znam na pamięć jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Omen- więc kiedy jedziemy? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Termin został ustalony na 27 Kwietnia 2008 ( 27.04.2008 ). czytać nie umiesz? o to fajnie mamy 2-3 osoby co znają trasę na pamięć xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Fajnie że trase znacie. Ciekawe gdzie zajedziemy tym razem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Do Warszawy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Warszawa dlaczego nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beblak Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Spoko, też pojade. I trase też znam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 tez sie wstepnie pisze, byc moze zrobie tak, ze dojade z wami do czestochowy i pojade dalej do babci sam/z kumplem, ale 1 warunek - lukashs nie narzuca tempa szosa z Gliwic jest ok 80km, chyba ze pojedziemy przez Tworog, a nie TG to pod 100 bedzie, ale trasa przyjemniejsza, a jak wyglada trasa terenem? warto, czy wyglada to tak, ze jedzie sie poboczem wzdloz drogi glownej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobek Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Terenem? Jechaliśmy kawałek za lotniskiem w Pyżowicach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 to dla kawalka lepiej sobie darowac wibracje terenowek na szosie...oczywiscie decydujcie sobie, mi nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Pewie z tempem będzie jak w zeszłym roku, jedziemy razem w miarę równo, około 25 km/h. Czasem zapewne ktoś się będzie to do przodu wyrywał (np ja ), ale wtedy będzie trzeba poczekać aż reszta dojedzie żęby się nie pogubić. Oczywiście dla chętnych premie górskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 kawałek = 20km. nie, nie przy szosie.. bardzie jw lesie, ładnie i przyjemnie. Ok lukashs nie będzie dyktował tempa xD koncert ok xD premie górskie obowiązkowe. chociaż mało ich i krótkie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Kto by się przejmował tym, że mało, ważne, że można się trochę szarpnąć pod górkę. Ale zapewne będę gdzieś w tyle bo widzę, że wyjeżdżone super wymiatacze się wybierają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.