Phuong Napisano 26 Marca 2008 Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 MAM zagwozdke Czy do KORBY XT (2008r) i manetek SRAM X-9 Trigger (2007r) lepiej dac: przerzutke XT 2008 ,czy SRAM X-GEN (2006r) albo X.9 (2007r) ? bo nie wiem co sie bardziej lubi z przednia przerzutka? -korba ,czy manetki? ps. tak przy okazji zapytam o lancuchy Power Chain II SRAM, zeby nie robic nowego tematu. - czy PC 971 / PC 991 to odpowiednik HG93? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 26 Marca 2008 Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 i shimano i sram beda dzialac. osobiscie wybralbym xt: nizsza cena. z lanuchami srama mam niemile doswiadczenia. pc59 okazal sie bardzo malo zywotny. teraz uzywam hg93 i jestem zadowolony. swietny lanuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZ Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ja bym dal XT-ka a łańcuchy to temat rzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Specjalnie dużej różnicy w pracy nie odczujesz między nimi, więc co byś nie wybrał to będzie działało poprawnie. Ja bym się kierował własnymi upodobaniami a nie opinią innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.