stasimon Napisano 25 Marca 2008 Napisano 25 Marca 2008 Pytanie proste i klarowne: opłaca się zakup Sigmy Powerled Black / Powerled Black Pro? Jak lampka spisuje się w porównaniu z konkurencją? Ktoś posiada, korzystał z niej? Proszę o komentarze i sugestie. Drugą opcją jest zakup czołówki: Petzl Myo 3 lub Myo 5 Pozdrawiam
DuzyMarek Napisano 26 Marca 2008 Napisano 26 Marca 2008 Trochę dużo kosztuje ten zestaw, a wcale nie powala osiągami. Polecam przejrzenie TEGO tematu i zagadanie do Toosha. Ale jeżeli mimo wszystko wolisz gotowy zestaw to proponuję się zastanowić nad czymś z DiNotte. Straszne maleństwo, ale świeci lepiej od Sigmy. A przynajmniej tak piszą na preclu .
stasimon Napisano 12 Kwietnia 2008 Autor Napisano 12 Kwietnia 2008 Nie mam czasu na majsterkowanie, więc muszę skłonić cię ku gotowemu zestawowi. Dzięki za informacje. Pozdrawiam
DuzyMarek Napisano 12 Kwietnia 2008 Napisano 12 Kwietnia 2008 Ja też nie mam czasu na majsterkowanie, dlatego zagadałem do Toosha
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.