Marcin J Napisano 24 Marca 2008 Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Witam. Szperając po internecie znalazłem taki rower http://www.allegro.pl/item334773438_trek_fuel_80.html. Cena wydaje się bardzo okazyjna i chciałem się dowiedzieć czy opłaca się go kupić. Tylny amortyzator to FOX Float racing shox, aha jeszcze jedno rozmiar ramy. Tam jest 19 cali a ja mam 165 w tym roku kończę 15 lat, chyba rozmiar jest o wiele za duży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZ Napisano 24 Marca 2008 Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 no ja Ciebie prosze... niesamowicie tanio jak za taką maszynę... Ciekawe jaki stan techniczny bo jak wszystko cacy to świetna okazja Ale ogólnie aż zbyt dobra ta okazja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin J Napisano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 No cóż też mi się wydaję, że aż za dobra okazja. Gadałem z nim na gg, powiedział, że przeszłości nie zna, stan wizualny: etetyczne odprzyski lakieru, rama ok, są ryski itd ale nie ma wgnieceń i poważnych obić. Posłał opis roweru: Witam, rower byl uzywny i według moich oględzin sprawa ma się następująco: Rama: nosi slady uzywania, są one jednak powierzchowne - zadrapania lakieru. Brak wgnieceń i oczywiście pęknięć. Proszę popatrzeć na fotkę ze spodem ramy(tam zawsze rzwy sa poobijane od kamieni ,a tu obic brak) Brak lużow na wszystkich czterech zawiasach. Amortyzator zachowuje sie prawidłowo, reg. tłumienia działa, golenie wyglądaja na malo zużyte. Układ napędowy bym zostawił bo widac ,ze był wymieniany(w oryginale jest kaseta i łancuch srama) a tu deore. Korby sa poobcierane od spodni. Przerzutki xt i lx - igła.Widac ze nowe Wszystko spawnie działa. Hamulce mają malozurzyte wsówki jagwire Myślę ,że najslabszym ogniwem tego roweru są koła. Co p[rawda chodzą prosto ale ja myślałbym o ich wymianie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 24 Marca 2008 Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Zdecydowanie za duży jak na twój wzrost. Poza tym ja tu nie widzę rewelacji, zwykły jednoosiowiec z elementem pośredniczącym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeZ Napisano 24 Marca 2008 Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 ja wlasnie poważnie myśle o tym biku. Jak za taka cene to chyba ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.