Fifi Napisano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Dobrze trzymają te zaciski Mavica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Tak zachwalacie te SLRy ze sie lekko podjezdza to az sie boje jak bedzie sie podjezdzac na moich kolach ktora sa lzejsze Choc bede mial opony ciezsze wiec jakos sie to skompensuje Pytanie organizacyjne do autora: rozumiem ze wbrew regulaminowi allegro w przypadku niezadowalajacej ceny chcesz wycofac wszystkie oferty i zamknac aukcje? Tylko zrob to z dosc sporym wyprzedzeniem i majac w poblizu alternatywne zrodlo neta by potem zlosliwosc rzeczy martwych nie byla zbyt kosztowna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 3 Czerwca 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Lekkość kół to połowa sukcesu, druga ważna sprawa to ich sztywność Co do spraw organizacyjnych to jak pisałem za grosza roweru nie puszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ouzo Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 bylo wystawic z cena minimalna, jak sie ktorys kupujacy "obrazi" i doniesie na Ciebie to moga Ci konto zablokowac... W Allegro 200 z 300 pracujacych tam osob zajmuje sie szukaniem nieprawidlowosci w aukcjach i obsluga donosow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 napisz ze ci go ukradli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 tia, piszcie więcej... zdaje się że na aukcji jest umieszczony link do tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 W przypadku kol na podjazdach znaczenie ma tylko lekkosc Sztywnosc jesli juz to podczas kretych zjazdow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Kiedy wrzucisz to wszystko co ostatnimi czasy nabyles Zebatki beda ladnie wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Września 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Jak skompletuje całość, póki co czekam na resztę części, a będzie tego jeszcze dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 A chociaż może jakiś przedsmak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Nie liczylbym na to... Szykuje chyba cos powaznego albo zaklada hurtownie czesci rowerowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Znaczy się, co tam zostanie wpakowane mniej więcej wiem. Nie wiem tylko jak się to skomponuje z resztą roweru. Koszyki do bidonu były przegięte więc mam wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Września 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Fakt, koszyki są jakby to powiedział Ivan OSTRE I cacy Z planowanych części nie ma nawet połowy jeszcze w szafce. Przedsmaku nie będzie z 1 powodu... Chcę złożyć całość, a nie dokładać po 1 elemencie w miarę robienia zakupów. Maszyna będzie modernizowana podczas przerwy zimowej, chciałbym do swoich urodzin (28.01) się z tym wyrobić - a nie jest to takie oczywiste bo szykuję kilka bardzo ciekawych smaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 6 Września 2009 Udostępnij Napisano 6 Września 2009 No to juz sie dowiedzielismy co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Września 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Doszedłem do wniosku, że potrzebna mi biała sztyca, najlepiej coś lżejszego niż wcs w ostateczności wybiorę właśnie białego wcsa możliwe, że mostek też Macie jakieś inne pomysły co do białej lekkiej sztycy... Może Cinelli... http://www.getprice.com.au/images/uploadimg/767/350__1_cinelli-bianca-spost-med.jpg tylko ten czerwony napis :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Biała, lekka... http://fairwheelbikes.com/new-ultimate-carbon-seatpost-p-1231.html Całkiem przyzwoita waga http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=29266 Syntace P6 też jest w bieli, ale chyba tylko jako oem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 FSA SL-250. Niestety ta ostatnia liczba oznacza wagę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Września 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września 2009 new ultimate przentuje się wypas ale 260$... sporo, chyba za duzo // ale PZ nawet, nawet Przy czym te 196g to pewnie masa wersji 27,2, ja potrzebuję 31,6 - więc waży pewnie tyle samo co WCS... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodyasg Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Bontrager ma wprowadzić białe RXL i jeśli starczyłoby Ci 330mm to będzie lżej z 15g od WCSa. A kto wie może RXXXL też zrobią białe i wtedy to już jest spory zysk wagowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shinshiro Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Cudo nie rower...malowanie przepiękne Marzeniem moim jest przejechać się na takim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 13 Września 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Shinshiro tego roweru już nie ma, został sprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Pixon, on jest modernizowany. A nie sprzedany, czytamy cały temat a nie ostatni post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 (edytowane) Niech Jarek-Luxtech ci wysmaży sztyce i pomaluje na biało , malowaniem tez sie zajmuje przecież. http://jarek-lt-sklepikluxtecha.blogspot.com/ Edytowane 13 Września 2009 przez grzegorz1974paszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 13 Września 2009 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Pisałem do niego jakiś miesiąc temu nie odpisał ... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 13 Września 2009 Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Pewnie niechcący, z tego co wiem Jarkowi lepiej wychodą robótki w carbonie niż w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi