Jaca_Sopot Napisano 23 Marca 2008 Napisano 23 Marca 2008 witam, mam problem, gdyż poszukuje sztycy jak w temacie. musi mieć na spory zakres ustawienia kąta siodełka, gdyż podsiodłówka ma 68.5 stopnia. co mogli byście mi polecić? pozdrawiam ps, cena najlepiej jak najniższa, ale potrzeba 400mm sztycy jest bardzo silna, więc każdą propozycję przemyślę.
josh Napisano 24 Marca 2008 Napisano 24 Marca 2008 mam problem, gdyż poszukuje sztycy jak w temacie. musi mieć na spory zakres ustawienia kąta siodełka, gdyż podsiodłówka ma 68.5 stopnia. co mogli byście mi polecić? Ritchey Comp jest w tej rozmiarowce. Cena ponizej 100zl, ja kupilem za 89 pozdrawiam
Jaca_Sopot Napisano 24 Marca 2008 Autor Napisano 24 Marca 2008 jak byś mógł sprawdzić, to da sie mocno regulować kąt siodła? bo z tego co widze na obrazku wygląda to troche inaczej niż moja sztyca specializeda.
josh Napisano 24 Marca 2008 Napisano 24 Marca 2008 jak byś mógł sprawdzić, to da sie mocno regulować kąt siodła? bo z tego co widze na obrazku wygląda to troche inaczej niż moja sztyca specializeda. Wg. mnie da sie dosc mocno, pytanie czy tak samo definiujemy "dosc mocno" ;-) Najlepiej jakbys sprawdzil w jakims stacjonarnym sklepie przed zakupem a pozniej mozesz szukac okazji online pozdrawiam
Jaca_Sopot Napisano 24 Marca 2008 Autor Napisano 24 Marca 2008 dosc mocno czyli nos siodła 5 stopni bardziej w dół niz w normalnym rowerze.
mako7 Napisano 24 Marca 2008 Napisano 24 Marca 2008 Thomson, nawet taka mam na zbyciu dokładnie 30,9 i 400mm dośc szeroki zakres regulacji...
Jaca_Sopot Napisano 24 Marca 2008 Autor Napisano 24 Marca 2008 thomson to ostateczność. cena kosmiczna. poza tym może uda mi sie gdzieś znaleźć zwykłego truvativa xr z jedną śrubą. ponoć występują w rozmiarze 30.9 i długości 400mm poza tym mają 3cm seatback. no ale póki co szukam dalej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.