Niedzwiedz1 Napisano 23 Marca 2008 Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Zawartość: imbusy 2, 2,5 3, 4, 5, 6, 8mm, śrubokręt krzyżakowy, skuwacz do łańcucha, klucze oczkowe 8, 9, 10, 14mm, 3 klucze do nypli, otwieracz do piwa, nóż z ząbkami, łyżki do opon (jako obudowa scyzoryka), pokrowiec. Używany przez prawie półtora roku. Cena: katalogowo 75zł, udało się dostać za 60zł Zalety: -dobre klucze imbusowe, używałem ich do wszystkich napraw i regulacji w domu i terenie, nie zniszczyłem żadnej śruby ani klucza - są mocne-po włożeniu do futerału nie zajmują dużo miejsca-są wygodne w użytkowaniuWady: -kiepski skuwacz, po kilku (6) zmianach łańcucha co 1000km, po prostu pękł zamiast wybić pin z łańcucha (widać na zdjeciu)-imbus 8mm jest bardzo krótki, mocne dokręcenie korby jest praktycznie niemożliwe, ale awaryjne dokręcenie na trasie już jak najbardziej takOgólnie polecam jeśli skuwacz ma służyć tylko w awaryjnych sytuacjach - tzn jeśli w domu mamy drugi do dokonywania przeglądów i zmian łańcucha. Miałem bardzo dobre zdanie o tym scyzoryku do momentu, w którym załatwiłem skuwacz Klucze oczkowe i klucze do nypli posiadają zatrzask utrzymujący je w pozycji otwartej w stosunku do obudowy. Zastanawia mnie tylko po co owe klucze oczkowe się w zestawie znajdują Nie mam tarcz więc na brak torxa nie narzekam. Załączniki nie wiem dlaczego się nie wczytują:] więc dałem na fotosika: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmptyPL Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 mam prawie identyczny tylko nie am skuwacza kupiłem w kauflandzie (hipermarket)za 29 zł razem z futerałem sprawuje się świetnie polecam mam prawie identyczny tylko nie am skuwacza kupiłem w kauflandzie (hipermarket)za 29 zł razem z futerałem sprawuje się świetnie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi