pittbull Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Jakie polecacie rowery które mają wykonane ramy z tytanu?Chodzi mi o rower który nadaje się do skakania i zjazdów ze stromych skałek.Cena nie gra roli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 ram do ekstremy nie robi sie z tego materialu - o ile pamietam fulle tytanowe robi chyba jedynie moots i peak - peak robil czy robi nadal nie wiem. rame z tego materialu full suspension oferuje tez titus. co to jest "zjazd ze stromych skałek?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mako7 Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Takie ramki w wersji full Robi jeszcze Litespeed, ale ceny "lekki" kosmos... Np? Niota TI... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pittbull Napisano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 np. do takiej jazdy jak na tym filmiku http://pl.youtube.com/watch?v=mGeoKK1RKCc&...feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ależ się uśmiałem z tego Twojego tematu. Filmik pokazjue jakieś Dirtowe rowerki, potem kompletnie odmienne jakieś DH/FR i Dualowe a ty chcesz tak jeździć. To zdecyduj się najpierw jak to ty chcesz w końcu jeździć bo to kompletnie odmienne dyscypliny i sprzęt do nich i nie zadawaj takich nieroztropnych pytań . I z rowerem na pewno nie kupisz umiejętności jak Ci się wydaje choćbyć miał i milion na zbyciu na rower. Powtórzę, najpierw pomyśl, potem zadawaj pytania mimo wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baukan Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 ostatnio widziałem rower spełniający Twoje wymagania... ...tylko nie pamiętam gdzie... ... aaaa już wiem, w Tesco! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 22 Marca 2008 Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Baukan z korzyścią dla Ciebie byłoby jakbyś się nie wypowiedział w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 22 Marca 2008 Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Ale po co tytan do takiej ramy? Stal jest mocniejsza a w tego typu sportach nie chodzi o kilogram w te czy tamta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasha Napisano 22 Marca 2008 Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Nie chodzi?? A to ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.