snuffi Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5046508.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 jak zobaczył co zrobił to próbował powiesić się na pasach i potwierdziło się że zasnął (wiadomości właśnie usłyszałem w rmfie) Brak słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 zmęczenie wzięło górę... oby takie sytuacje się więcej nie powtórzyły... ...no i pozostaje mieć nadzieję że ranni szybko wrócą do zdrowia :/ będę śledził wiadomości.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel934 Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Straszny wypadek. Na szczęście, wszyscy żyją. Nie wiecie, czy ucierpiał ktoś z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Boże, okropność Uważajcie na siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 jazda po ulicach staje sie powoli bardziej niebezpieczna od downhillu. masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamykyo Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Przykra sprawa ... Miejmy nadzieje, że poszkodowani kolarze szybko wrócą do zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/29334.../niezalogowany/ całe szczęście że wszyscy żyją ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Jak czytałem komentarze na portalach podających tą wiadomość tj. www.wp.pl to utwierdziło mnie to w przekonaniu tylko, że Polska jest 25lat wstecz jak nie więcej względem innych państw. Tylko pojedyncze jednostki się wyłamują po za to... A kolarzom oczywiście wyrazy współczucia i szybkiego powrotu do zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamykyo Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 ale pod jakim względem jest 25 lat wstecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 No właśnie nie wiem. Chyba kolega myśli, że w innych krajach to ludzie nie zasypiają za kółkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamykyo Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 No właśnie nie wiem. Chyba kolega myśli, że w innych krajach to ludzie nie zasypiają za kółkiem. no właśnie nie wiadomo o co mu chodzi. Ale może się wytłumaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marius Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ce8573b9a1efbd78.html Życzę powrotu do zdrowia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanc91 Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Przykra sprawa wracajcie jak najszybciej na siodelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 koledze chodzi o poziom KOMENTARZY...nie o zasypianie za kółkiem Trzaba uważać na polskich drogach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 czytając komentarze ludzi na ONECIE, pusl skoczył mi do 190 ! aż mnie roznosi przed tym komputerem !! właśnie sobie uświadomiłem jak poslkie społeczeństwo jest zacofane !! i to nie 25 lat tak jak pisał Orzech89... a przynajmniej 40 lat !!!!!! !! Banda IMBECYLÓW !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Strach na droge wyjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gary Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Masakra Zycze im szybkiego powrotu do zdrowia a tego kierowce niech go wsadza!! a te komentarze na onecie to .... szkoda slow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Czsem myślę że na onecie powinni wyłączyć tą możliwość komentowania tego... tam są chyba najgłupsze komenty w całym necie, ciągle jedni jadą po drugich itd... Dużo zdrowia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Oby wszyscy jak najszybciej się poskładali i wrócili na siodełka. No cóż, kierowca nie zrobił tego celowo, ani też przez nieuwagę, po prostu zasnął za kierownicą. Co do komentarzy na Onecie, to po prostu jednym słowem: żenada. Najbardziej rozbawił mnie osobnik, który nadmienił, że roweŻyści (nawet nie wie jak się pisze to słowo) jeżdżą na czerwonych światłach i po chodnikach. Przepraszam bardzo, ale o ile mi wiadomo, to jeszcze nie wynaleźli latającego roweru. Bo według takich "mądrych" to powinniśmy mieć pozwolenie na poruszanie się jedynie w powietrzu. Żałosne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Caritas uruchomiła specjalne konto, za pośrednictwem którego można wesprzeć ofiary wypadku. Numer konta w ING BANKU ŚLĄSKIM oddział w Kaliszu to 15 1050 1201 1000 0022 7106 5233 z dopiskiem "wypadek". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 na pewno jakas kwote przeleje. Co do komentarzy na onecie , ,wp itp takiego gówna nie czytam , bo polowa sobie jaja robi ... z powaznego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Kusiło mnie i przejrzałem. Zacytuję komentarz do relacji wideo: WPROWADZIĆ ZAKAZ JAZDY ROWERAMI PO ULICACH! J.W. ~pAWEŁ , 21.03.2008 17:10 Cóż. Poszkodowanym życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elful Napisano 22 Marca 2008 Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Przykra sprawa. Najbardziej dobijające jest to, że nie zna się dnia ani godziny. Oby poszkodowani doszli do zdrowia jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 22 Marca 2008 Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 To że częśc osób jest 25 lat do tyłu nie nowina, ale nasze media ich w tym utwierdzją: http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=477005 i "piękny" tytuł na stronie głownej w portalu: 14 rowerzystów wpadło pod samochód. - ktoś kto nie przeczyta całości, co sobie pomyśli? To mniej więcej tak, jak te drzewa co wpadają na drogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.