BikeManiaq Napisano 11 Maja 2005 Autor Napisano 11 Maja 2005 :niach: :grin: :grin: :grin: hehehehehehe dobre!!!!!!!! BRAVO dla LOOKAS'a46
wign Napisano 25 Lipca 2005 Napisano 25 Lipca 2005 Ja mam od roku (prawie) FUJI THRILL; troszkie go zmienilem ale ogolnie mocno daje rade :grin:
Gość Anonymous Napisano 30 Sierpnia 2005 Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam po raz pierwszy! Ja ciesze sie Fuji Nevada Black od kilku dni, planowo mial byc outland, ale sie pieniadze nie znalazly echh Mimo to, jestem zadowolony, dobry rowerek, tym bardziej, ze uprawiam raczej spokojne xc, szczegolnie w Karkonoszach; kilka zmian sie szykuje (amorek z xc 60 prawdopodobnie na judytke lub cos z dolnej polki manitou, a także osprzęt-zbieram juz pieniadze na grupe x-7 i wymiane truvativa z isoflowa na 5d), ale to w zimie, teraz dojezdze na fabrycznym zestawie; testowalem go, jak na razie zaledwie 100 km po gorkach w okolicy Kowar oraz Przeleczy Okraj i nie mam zastrzezen, no moze jedynie siodlo mi z deka trzeszczy i cerata puscila na rowku pod pachwina . Fuji rox!
wign Napisano 30 Sierpnia 2005 Napisano 30 Sierpnia 2005 tiaa, zacne maszyny :grin: moze wyskoczymy w Karkonosze? Gdzie z reguly jezdzisz? Z amorkow pomysl nad lekka uzywka RS (duke, psylo)
Gość Anonymous Napisano 31 Sierpnia 2005 Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam! Mam rodzine w Kowarach, dobre trasy, opisane, jednak turystow malo, wiec spokojnie mozna pojezdzic, w okolicach Babiej Gory, na Okraj przez Budniki na Kowarski Grzbiet do Karpacza lub Sniezke itd; przyjemne dukty, sciezki, czesc z nich troche zapomniana jazda robi sie bardziej ekstremalna z amrokiem widze, ze teraz wyprzedaze, niestety musze czekac, najpierw chce manetki alivio wstawic w miejsce acery oraz przednia przerzutke takze na alivio z acery; zastanawiam sie czy jest sens wymiany kasety srama 3.0 na alivio? w sumie robilaby sie powoli jedna grupa.. a tego xc60 na przedzie to akurat do wiosny wytrzepie na wyprawy sie pisze, jedynie musze skonczyc do wrzesnia moj doktorat potem odreaguje, a zlota jesien w Karkonoszach piekna... pozdrawiam
etnies77 Napisano 31 Sierpnia 2005 Napisano 31 Sierpnia 2005 i drugi raz sie niezalogowalem ;P pozdrawiam jeszcze raz
Snikers Napisano 31 Sierpnia 2005 Napisano 31 Sierpnia 2005 Ja złożyłem rowerek na ramie fuji suncrest, prawie rok temu, bardzo jestem zadowolony z tej machiny, fuji robi całkiem mocne ramki i nie zamierzam jej zmieniać bez powodu.
wign Napisano 31 Sierpnia 2005 Napisano 31 Sierpnia 2005 Witam!Mam rodzine w Kowarach, dobre trasy, opisane, jednak turystow malo, wiec spokojnie mozna pojezdzic, w okolicach Babiej Gory, na Okraj przez Budniki na Kowarski Grzbiet do Karpacza lub Sniezke itd; przyjemne dukty, sciezki, czesc z nich troche zapomniana jazda robi sie bardziej ekstremalna z amrokiem widze, ze teraz wyprzedaze, niestety musze czekac, najpierw chce manetki alivio wstawic w miejsce acery oraz przednia przerzutke takze na alivio z acery; zastanawiam sie czy jest sens wymiany kasety srama 3.0 na alivio? w sumie robilaby sie powoli jedna grupa.. a tego xc60 na przedzie to akurat do wiosny wytrzepie na wyprawy sie pisze, jedynie musze skonczyc do wrzesnia moj doktorat potem odreaguje, a zlota jesien w Karkonoszach piekna... pozdrawiam Widze, ze zmieniasz jak ja :cool: Najpierw zamienilem klamkomanetki acery na manetki alivio i klamki deore. Kasety nie zmieniaj - jak sie "skonczy" to zmien lancuch razem z kaseta. Przedniej przerzutki taz bym nie ruszal... lepiej w tyl zainwestowac. Chetnie sie wybiore na te traski - czekam na propozycje :grin:
etnies77 Napisano 1 Września 2005 Napisano 1 Września 2005 Witam! W tyl nie bede teraz inwestowal, alivio zdaje dobrze egzamin, nie narzekam, w przyszlosci bede chyba stawial x-7 na tyl i nowego truvativa z przodu, pewnie 5d pod 9 rzedowa kasetke; ale to pozzzznnniej; teraz tylko mykne te manetki+klamki lub klamkomanetki; z wyprawa jak najbardziej, ale najwczesniej pazdziernik teraz stukando w klawiature i przejazdzki po Wrocku, albo poza, czysta rekreacja, zeby miesnie nie zwiotczaly pozdrawiam! ps. ewentualnie jakis krotki wypadzik we Wrocku, co by sie poznac?
wign Napisano 1 Września 2005 Napisano 1 Września 2005 Witam! ps. ewentualnie jakis krotki wypadzik we Wrocku, co by sie poznac? Pewnie; kiedy i gdzie?? :grin:
etnies77 Napisano 1 Września 2005 Napisano 1 Września 2005 co by tak w niedziele gdzies sie spiknac? popludniu? 14? Park Szczytnicki? Dasz rade? pierwsze nieformalne spotkanie Fuji Club Wroclaw? :lol:
wign Napisano 1 Września 2005 Napisano 1 Września 2005 moze lepiej cos kolo Rynku? np. w tygodniu... piatek okolo poludnia...
etnies77 Napisano 1 Września 2005 Napisano 1 Września 2005 13 jutro pod Hala Targowa? Mozna na lawkach nad Odra na deptaku przysiasc i sie czegos napic?
wign Napisano 1 Września 2005 Napisano 1 Września 2005 ok; wlasnie mialem na mysli Rynek bo blisko do Spiza :grin: ale tam tez jest dobrze. Jakies konkretne miejsce? (zebysmy sie znalezli :sss: )
etnies77 Napisano 1 Września 2005 Napisano 1 Września 2005 przystanek przed wejsciem na Hale Targowa; czarna nevada 13 lub lekko po ok?
wign Napisano 1 Września 2005 Napisano 1 Września 2005 do jutra :wink: [ Dodano: 2005-09-01, 23:33 ] chyba bedziemy mieli jeszcze jednego goscia z forum... hehe Swieta Trojca z Wroclawia :grin:
etnies77 Napisano 1 Października 2005 Napisano 1 Października 2005 no to mamy nowy rocznik, jeszcze bez cen, widze ze Thrill mocno ewoluowal http://fujibikes.com/2006/mtb.asp
wign Napisano 2 Października 2005 Napisano 2 Października 2005 moj tez sie mooocno zmienil... ale nadal pozostal hardtail'em :grin:
Gość Gość Napisano 20 Marca 2006 Napisano 20 Marca 2006 Witam wszystkich Nie chce mi sie rejetrowac na tym forum, ale zdaniem na temat fuji sie chetnie podziele. Tez mam FUJI model SUNFIRE z 2001 roku. Kupilem go w 2003 na wakacjach i w sumie zrobilem nim 9 tys km z czego 5 tys w zeszle wakacje. I dopiero zamierzam wymienic oryginalne czesci na jakies lepsze, no poza rafkami bo te zepsolem zaraz na poczatku. Fajny wygodny rowerek i nawet na sprzedaz jakby go ktos chcial pozdrawiam KIWI
biker80JG Napisano 16 Października 2006 Napisano 16 Października 2006 Widze ze tu cisza od dłuzszego czasu to co rowery Fuji rozsypały sie??? Ja mam Fuji MT PRO przejachen około 2500 km i daje rade bardzo zadowolony jestem. Pozdro dla posiadaczy
DamianFuji Napisano 18 Maja 2008 Napisano 18 Maja 2008 o Boże odzywami sie dopiero po DWÓCH latach jest na tym forum jeszcze ktoś kto ma fuji ja właśnie kończe składać swojego suncresta
DamianFuji Napisano 26 Maja 2008 Napisano 26 Maja 2008 http://img341.imageshack.us/img341/5057/img1444zt5.jpg
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.