Skocz do zawartości

[ramy] Octane Void czy Prodigy 9.81

arbuz92

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam problem gdyz chce stalowa rame ze wzgeldu na poziome haki ale nie w tym rzecz juz sie sporo naczytalem ale nadal nie wiem problem istnieje ze prodigy posiada regulowane haki do hamulca wzgledem co do hakow poziomow a void tego nei posiada i podobno mozesz byc problem przy montowaniu hamulca ! rowniez naczytalem sie voi ma lepsza geo ale nie wiem ... co byscie mi doradzili ?!?!

PZDr

Arbuz92

--- 21.03.08.:

naprawde nikt ine jest w stanie mi pomoc ?! ;)

Pzdr

Arbuz92

Cóż.. to forum narodziło się jako "XC-zone" i pomimo swoistego otwarcia się z czasem na inne odłamy kolarstwa górskiego nadal jest zdominowane przez mniej więcej ten typ jazdy.

Zerknij może na polski pinkbike - tam była dyskusja dokładnie na ten temat: Octane one Void vs. Prodigy 9.81 vs. Dartmoor Street Style itd - pl.pinkbike.com

• Mod Team

Mój kumpel jeździ na Octane, powiem że ta rama do mnie nie przemawia.

Ma szeroko rozstawione tylne widełki, które wymagają szerokiego suportu.

Przy węższym korba zawadza o tylne widełki.

Sam miałem i mam zamiar składać coś do szaleństwa w mieście i lekkim FR.

I gdyby nie małe fundusze wziąłbym Prodigy 9.81.

A tak zastanawiam się nad używką. :)

witam

a czy jest napisane www.forumrowerowe.org czy www.forumxczone.org ?? a pozatym rama rowerowe to jest chyba czesc do roweru a nie do do pralki nie ?;]

arbuz92

ale w grundzie rzeczy ze ta rama wyszla niedawno wiec trudno jest dorwac uzywke xD jedynei sprzedaja cale rowery .. wiec ja wezme chyba te prodigy, ze wzgledu na te widelki co mowisz i na te haki do hamulca ;]

Pzdr

Arbuz92

Npisałem o rodowodzie forum, bo dziwisz się, że nikt w ciągu 13godz. nie odpowiedział na Twoje pytanie o ramę - że to forum rowerowe, to wiem. O tym, że rama to część roweru, też wiem.

A więcej konkretów było w podanym linku, więc się nie ekscytuj tak bardzo

Pozdrawiam uspokajająco :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...