Rychlapl Napisano 20 Marca 2008 Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Witam! Mam póki co w swoim biku korbę Shimano Nexave. Chciałbym dotrzeć do informacji o jej masie lecz nigdzie nie mogę znaleźć... Ile to może ważyć wraz z suppotem? Jakiego rzędu może to być waga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 20 Marca 2008 Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Po wpisaniu w Google, wyskakują kołowrotki wędkarskie Shimano do spinningu A nie możesz jej ściągnąć i zważyć ? Wiem, nie chcę się Coś takiego ? -> http://www.amazon.com/Shimano-Nexave-FC-T4...t/dp/B000G7RRQ2 670g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Moja jest na 9, wygląda nieco inaczej. zrobię jutro zdjęcie i zapodam. I raczej tyle nie waży, bo to kloc... Chyba nie mam wyjścia i muszę wyciągnąć bo chcę wiedzieć jaki będzie zysk po przejściu na XT> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.