wilk_ Napisano 17 Marca 2008 Napisano 17 Marca 2008 Jest tu ktoś kto używa pop-locka i ma manetki rapid-fire ? Jak zamontować je żeby pop-lock był w miarę przystępny a nie blokował manetek... ?
Gonzo2 Napisano 17 Marca 2008 Napisano 17 Marca 2008 Weź się ogarnij: masz tyle możliwości że oh. Albo manetke pop-lock po prawej albo po lewej stronie manetki od przezutki
kabanosdg Napisano 17 Marca 2008 Napisano 17 Marca 2008 Poważny problem... Dużego pola do popisu nie masz bo trzeba ją zamontować za obejmą mocującą manetki. Poza tym czy używasz poplocka 10 razy na minute że musi być w idealnym miejscu... Pozdro
wilk_ Napisano 17 Marca 2008 Autor Napisano 17 Marca 2008 próbowałem różne ustawienia ale nie znalazłem takiego żebym miał łatwy dostęp do spuszczania blokady - ma ktoś jakies foty ? w ogóle te manetki występują w wersjach lewej i prawej ?
uchmanek Napisano 18 Marca 2008 Napisano 18 Marca 2008 w ogóle te manetki występują w wersjach lewej i prawej ? oczywiscie. ja zrobilem tak: obejma poplock'a jest pod wskaznikiem przelozen. "telewizorek" roche sie odgial, ale dziala i nic mu nie jest. dzwignia blokady jest ok 1,5cm od dzwigni manetki.
wilk_ Napisano 20 Marca 2008 Autor Napisano 20 Marca 2008 zainstalowałem podobnie. Swoją drogą RS mógł wziąć przykład z avida i zaprojektować tą obejmę tak, aby nie trzeba było ściągać gripów..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.