arbuz92 Napisano 16 Marca 2008 Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 witam mam proble gdyz moja tarcza ostatnio jakos sie zlizgala wiec postanowilem cos z tym zrobic , myslalem ze moze przez zime klocki zawilgotnialy wiec tak jak kiedys czytalem wlozylem je do piekarnika i troche osuszylem ale teraz problem z tarcza , myslalem ze moze jest tlusta czy cos moze brudna wiec wzielem kwa solny (techniczny) i ja umylem i teraz nawet przy lekim tarciu ona tak piszczy ze sie wytrzymac nei da ... i co teraz moge z tym fantem zrobic ?? PZdr Arbuz92 ps. dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 16 Marca 2008 Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 przeleć parę km to pewnie piszczenie ustanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 16 Marca 2008 Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 hardcorowiec jesteś- kwasem solnym tarcze czyścić to co przedmówca poradze- zrób parę kilometrów, kilka razy mocniej zahamuj i problem powinien ustąpić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 26 Marca 2008 Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 mozesz jeszcze przejechac tarcze drobnoziarnistym papierem scierny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 26 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Tak, najpierw papierek, a potem jazda z mocnym hamowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.