virus81 Napisano 16 Marca 2008 Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Witam wszystkich w te wakacje wybieram się na wyprawę rowerkiem w składzie 4 osoby wyruszamy z warszawy noclegi na dziko pod namiotami może ktoś zna jakaś ciekawa trasę tak by było co zwiedzić po drodze wyprawę przewidujemy na jakieś 7 dni jeżeli znacie jakieś ciekawe miejsca to dajcie znać z mila chęcią przyjmę mapke z wytyczonymi trasami pozdrawiam i dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 16 Marca 2008 Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 mazury, morze, "wschodnia ściana"(opisane w jakimś bB) opcji jest dużo... po pierwsze jakie rowery?? teren? szosa? ile km dziennie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 16 Marca 2008 Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 http://e-cycle.info/ podlaski przewodnik rowerowy, coś chwilowo serwer szwankuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus81 Napisano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 trasa i ilość kilometrów jak dla mnie niestanowi problemu lecz może dla mych znajomych myślę ze teren mieszany a kilometry to tak by muc coś zwiedzić zjeść poza tym cały czas w drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus81 Napisano 5 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 nikt już nic nie zaproponuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beblak Napisano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Polecam jechać na wschód. Roztoczański Park Narodowy, a po drodze wiele innych ciekawych miejsc. mapa + znajomi i sobie porozmawiajcie, każdy ma pewnie jakieś odważne pomysły, potem sprawdzcie tylko dokładnie co tam jest ciekawego i w drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklistonosz Napisano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Kiedy planujecie wyjechać ? podaj dokładny termin ? Południowa Polska jeśli chodzi o pogodę pewniejsza jest w sierpniu (oczywiście nic pewnego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virus81 Napisano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 wyprawa tak gdzieś maj jak nie wypali to lipiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklistonosz Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Maj jest trochę zimny,możecie mieć problemy z nocowaniem pod namiotami, ale tak jak pisałem wszystko zależny od pogody.Ja w czerwcu jadę z żona do Chorwacji. Samochód zostawiamy gdzieś na wybrzeżu i chcemy na rowerach zwiedzić wszystkie duże wyspy Chorwackie. Oczywiście spanie pod namiotem ,dlatego tez w pierwszej wersji mieliśmy jechać w maju ale wiem z doświadczenia że w czerwcu jest dobra pogoda. A co do ciekawych miejsc , to myślę ze same się wam napatoczą ,ważne żeby tylko wyjechać z domu . Powodzenia !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.