Skocz do zawartości

[wyprawa 2008]

virus81

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich w te wakacje wybieram się na wyprawę rowerkiem w składzie 4 osoby wyruszamy z warszawy noclegi na dziko pod namiotami może ktoś zna jakaś ciekawa trasę tak by było co zwiedzić po drodze wyprawę przewidujemy na jakieś 7 dni jeżeli znacie jakieś ciekawe miejsca to dajcie znać z mila chęcią przyjmę mapke z wytyczonymi trasami pozdrawiam i dziekuje

• 3 tygodnie później...

Polecam jechać na wschód. Roztoczański Park Narodowy, a po drodze wiele innych ciekawych miejsc.

mapa + znajomi i sobie porozmawiajcie, każdy ma pewnie jakieś odważne pomysły, potem sprawdzcie tylko dokładnie co tam jest ciekawego i w drogę ;)

Maj jest trochę zimny,możecie mieć problemy z nocowaniem pod namiotami, ale tak jak pisałem wszystko zależny od pogody.Ja w czerwcu jadę z żona do Chorwacji. Samochód zostawiamy gdzieś na wybrzeżu i chcemy na rowerach zwiedzić wszystkie duże wyspy Chorwackie. Oczywiście spanie pod namiotem ,dlatego tez w pierwszej wersji mieliśmy jechać w maju ale wiem z doświadczenia że w czerwcu jest dobra pogoda. A co do ciekawych miejsc , to myślę ze same się wam napatoczą ,ważne żeby tylko wyjechać z domu . Powodzenia !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...