Skocz do zawartości

Koszalin

Marcin84

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Napisano

Jak coś to ja jetem z Koszalina. Ale nie mam kompletnie czasu na śmiganie w tym roku.. może w wakacje coś będzie ciekawiej to dam znać ;)

• 11 miesięcy temu...
Napisano

Śmiganie jeszcze aktualne ? Odswieżając temat jestem za, trzeba tylko dograć pore dnia najlepiej po południu. Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Napisano

nadal aktualne ?

jacek to juz w ogole zyje nic nie wyszło i praca wiec na rowerze go nie widzialem ;)

ja smigam z kumplem dosc czesto wiec jakby co to msg me

• 7 miesięcy temu...
Napisano

oho, widzę, że mnie się tu obrabia :( mam w planie wrócić na rower ale już nie wyścigowo tylko tak jak na początku, czyli praktycznie sam las i ride4fun :)

Napisano

Jeżeli mój wiek nie przeszkadza (13lat) to ja chętny do śmigania :) Najchętniej to na jakieś traski w lesie :D mój nr gadu to 724449

• 2 miesiące temu...
Napisano

Witam. Odświeżam temat. Jeśli ktokolwiek ma ochotę na wycieczki po byłym woj koszalińskim (40-120 km, 50\50 las\asfalt, średnia ok 25km/h)to serdecznie zapraszam do wspólnego pedałowania. Wycieczki organizowane są głównie w niedziele i w ustawowe dni wolne od pracy, rzadziej w powszednie dni tyg. (jak już to popołudniami). Tryb pedałowania na ogół turystyczny, jeśli lubisz jazdę dla przyjemności a nie dla wyników to jest okazja dla ciebie aby "rozruszać kości" w miłym towarzystwie.Jeśli jesteś zainteresowany/a zostaw wiadomość na komunikatorze(priv).Staramy się być elastyczni i dostosowywać godziny wyjazdów-powrotów do możliwości większości chętnych "wycieczkowiczów".

• 3 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...
Napisano

Są, ja byłem na masie 27.05. Tylko że są słabo rozpropagowane, w maju robili "z okazji deptaka" nie wiem czy będą kontynuować.

Napisano

Informacja potwierdzona, Masa odbędzie się na pewno w lipcu i sierpniu, a później zobaczą jaka będzie frekwencja.

Napisano

No to fajnie, bo mi się spodobała majowa masa, jak będzie w wakacje, to jeszcze lepiej. jo_jacek, czy Ty przypadkiem nie mieszkasz w okolicy ul. Lechickiej?

Napisano

Dobrze, dobrze. Jak to zwykli mawiać nasi pradziadowie... Dobra masa nie jest zła :yes: Ja się na pojawię na tej sierpniowej. Że też przegapiłem tą z maja nooo :voodoo:

Napisano

Może warto by było spotkać się w umówionym wcześniej miejscu i się poznać?

Ja będę najwcześniej na sierpniowej ponieważ pod koniec lipca jestem na obozie w Bieszczadach :)

Napisano

No ja też koniec lipca na wyjeździe. A spotkać się można, czemu nie?

Szkoda, że ten lokalny wątek na forum świeci pustkami. Być może dlatego większość osób z okolic, z czasem przestaje na te forum w ogóle zaglądać.

Napisano

Widzę że tu parę osób w lipcu wyjeżdża, to spotkamy się na sierpniowej masie, jako miejsce polecam pomnik Norwida w parku. Trzeba będzie się zgadać.

A tak nawiązując, do mas. Jedziecie w lycrze czy w cywilnych ciuchach?

Napisano

U mienia bez różnicy czy to masa, czy nie masa... z reguły śmigam w obciskaczach :D. Wyjątek robię, gdy do pracy czasem się wybiorę bajkiem.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...