Gość Napisano 15 Marca 2008 Napisano 15 Marca 2008 włąsnie jestem w trakcie odchudzania kół. mam opony schwalbe smart sam zwijane, lekkie. potrzebuję do nich dętki ale to rodzi się pytanie.... jakie są wasze doświadczenia z dętkami lekkimi, często się kapcia w nich łapie, jakie są najlepsze?
omen Napisano 15 Marca 2008 Napisano 15 Marca 2008 http://www.allegro.pl/item328915589_detka_..._najtaniej.html nie umywa sie go maxxisa. Z tego powodu, że zawór jest tytanowy, i można było użyć więcej gumy w dętce niż dętce maxxisowej..
nabial Napisano 20 Marca 2008 Napisano 20 Marca 2008 hyhy Muniek - wg Omena geax jest lepszy ja jezdzilem tylko na maxxisach i jedyna wada tych detek to szybciej uciekajace powietrze - tak co tydzien przy intesywnym uzytkowaniu, jedyny zlapany kapec to akcja z metalowym kolkiem, ktory rozcial ralpha, a waze sporo
Muniek Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 hyhy Muniek - wg Omena geax jest lepszy ja jezdzilem tylko na maxxisach i jedyna wada tych detek to szybciej uciekajace powietrze - tak co tydzien przy intesywnym uzytkowaniu, jedyny zlapany kapec to akcja z metalowym kolkiem, ktory rozcial ralpha, a waze sporo Według tego co napisał jest właśnie na odwrót.
Gryzon Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 Ale chyba miało być odwrotnie, że Geax lepszy tak sądzę po dalszym ciągu wypowiedzi...
omen Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 tak Geax według mnie jest lepszy :] sorki za kijowe ułożenie wypowiedzi ale spałem jeszcze
kabanosdg Napisano 23 Marca 2008 Napisano 23 Marca 2008 Witam. Ja również śmigam na maxxis'ach. W zeszłym sezonie ani jednej gumy.
Helevorn Napisano 23 Marca 2008 Napisano 23 Marca 2008 Ja zawsze jakos tak apriorycznie bylem nastawiony na NIE do lekkich detek... Ostatnio niejako z musu zalozylem maxxis ulltralighty i w czasie drugiej jazdy po miescie zlapalem gume... Coz moze trefny egzemplarz, mnie w kazdym razie do maxxisow jakos poki co nie ciagnie...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.