MrJ Napisano 14 Marca 2008 Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Wiem, że temat jest nietypowy, ale inaczej nie umiem sobie poradzić z mym problemem... Hmm Skasował mi się licznik PROFEX (ten co to go sprzedają w Makro C&C automat, ale instrukcja do manuala jest identyczna) a że zgubiłem gdzieś opis, potrzebuję informacji: JAKI NUMER WPISANY W LICZNIK (czterocyfrowy, wyskakuje zaraz po włożeniu nowej baterii) OPOWIADA KOŁU 26? Kogokolwiek z użytkowników, jeśli ma jakiegoś Profexa, proszę o spojrzenie w instrukcję i przesłanie w ten temacik numeru. Z góry WIELKIE THANX! PS. Admini - wiem, że temat niecodzienny, ale ewentualnie potem się go wywali. Cóż, w tym wieku pamięć już nie dopisuje jak kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 14 Marca 2008 Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Najprawdopodobniej bedzie to obwod kola podany w mm. Lepiej zmierzyc, niz korzystac z uniwersalnej wartosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek91 Napisano 14 Marca 2008 Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 http://img156.imageshack.us/my.php?image=profexlx7.jpg Link do zdjęcia z tabelką rozmiarów z instrukcji profexa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Dzięki wielkie! Dogrzebałem się też poza forum na wartość i razie wpisałem zalecaną 2124, a jak dokladnie zmierzę koła, ewentualnie poprawię. Za to teraz coś się krzaczorzy z uchwytem... ech Ale w końcu swoje przeżył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 15 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Polecam tabelkę na dole http://www.sheldonbrown.com/cyclecomputer-calibration.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.