MASA Napisano 13 Marca 2008 Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Dzis widziałem w Katowicach w intersporcie mieszczacym sie SCC( SILESIA CITY CENTRUM) rowerek jak w temacie, cena jest bardzo atrakcyjna, tak wiec wpisuje info na forum bo widze ze duzo ludzi jest zainteresowanych tym sprzetem - mysle ze jako rower AL - enduro to super propozycja, sam bym kupił ale od poniedziałku jestem szczesliwym posiadaczem reigna 08 NAPISZE TYLKO TYLE MAESTRO TO POEZJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkoz Napisano 13 Marca 2008 Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 te reigny stoja w każdym intersporcie. Ja pod koniec zeszłego sezonu strasznie napliłem się na ten rowerek. Wynegocjowałem nawet cenę 4500pln ale jak się przymierzyłem to okazał się za mały. Niestety ktoś w intersporcie odpowiedzialny za sprowadzanie rowerów chyba za bardzo się nie znał na swojej pracy. Generalnie sprowadzili tylko rozmiar M i cały czas stoi im na magazynach. A taki rowerek za taką cenę to poezja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.