Wax Napisano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Będzie na terenowych kapciach jak wrócę zwycięsko z Wrocławia (kolokwia :|), czy będzie to około czwartku/piątku Miałem pocisnąć w teren w niedziele, ale dzień był podporządkowany wieczornemu widowisku Nie mogę dojść do ładu z ciśnieniami w Rebie, ale to z powodu braku czasu nie mam kiedy wybrać się z pompką do lasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Dobra, maszyna umyta, Reba w miarę wyregulowana (na teraz wystarczy). Dojeżdzę Explorery i będzie zmiana na Mountain Kingi SS 2.2. Pancerze...myślę nad Aligatorami czerwonymi, ale kilku kumpli mi powiedziało, że średnio to będzie wyglądało co myślicie ? Zdjęcia: - - - - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Projekt w tej postaci już nie istnieje. Z Rincona będę robił zimówkę albo coś na sztywnego na szosę. Lookas 46, jak możesz to przenieś to do projektów nie istniejących lub wywal całkiem, bo większość zdjęć i tak jest już niedostępna z powodów technicznych... Dzięki wszystkim za miłe słowa i za ukierunkowanie, doradzenie. Było dobrze, ale będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 25 Stycznia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.