DamianFuji Napisano 13 Marca 2008 Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 j.w jakie są różnice oprócz wysokości? mam ramę fuji suncrest i zamówiłem stery ahead vp 1i1/8 i mi nie pasują wcześniej miałem zintegrowane ritchey i aktualne vp mi nie pasują? co może być tego przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 13 Marca 2008 Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Różnica tkwi nie w wysokości, a w szerokości misek i co za tym idzie szerokości rury sterowej. W wersji na 1' występują bodajże tylko stery klasyczne, na 1 1/8' klasyczne i a-head'y. A Ty najprawdopodobniej zamówiłeś stery niezintegrowane. Dla pewności podaj dokładny model tych sterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianFuji Napisano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ja mam vp a77c to są takie http://allegro.pl/item325735093_porzadne_s...7c_2wersje.html to są ahead a wcześniej miałem zintegrowane chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Marca 2008 Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 W wersji na 1' występują bodajże tylko stery klasyczne, na 1 1/8' klasyczne i a-head'y. istnieje też ahead 1 calowy. Po za tym nie mówi sie w szerokości tylko w średnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianFuji Napisano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 teraz wyglądad to tak że jak wkładam te nowe stery do ramy to one poprostu wpadają co jest tego przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.