Saszqa Napisano 12 Marca 2008 Napisano 12 Marca 2008 Witajcie:) tej zimy udalo mi sie kupic okazyjnie uzywanego Blacka. Na dzien dobry przeserwisowalem go i wymienilem sprzezyne na twardsza. Teraz amor chodzi jak marzenie, tylko pytanie- co robic zeby dziala tak caly czas? po kazdej jezdzie czyszcze golenie sucha szmatka, ale co jeszcze dla niego moge zrobic? z tylu sa jakies dziurki, przypuszczam ze na jakis smar... powiedzcie mi dokladnie co to jest i czy warto sie tym bawic?! pozdrawiam serdecznie
Morf99 Napisano 12 Marca 2008 Napisano 12 Marca 2008 to są dziuki to tak zwanej smarniczki, mozesz ją kupic za jakies 30zł + smar od manitou i to działa na zasadzie strzykawki. Wstrzukujesz tam smar i amor ma niby lepiej pracować bo bedzie nasmarowany, ale czy rzeczywiście tak to działo to nie wiem bo nie miałem z tym styczności.
skjaatel Napisano 12 Marca 2008 Napisano 12 Marca 2008 Nie zapomnij o Bronox'ie przedłuży życie i poprawi działanie amortyzatora
uchmanek Napisano 12 Marca 2008 Napisano 12 Marca 2008 nie zapomnij o wyszukiwarce. wg. mnie wszystko na ten temat zostalo juz powiedziane. kilkakrotnie.
Gość Napisano 15 Marca 2008 Napisano 15 Marca 2008 smaruj golenie brunoxem i smarowniczką i będzie Ci działał amorek długo i szczęśliwie, dobry wybór....
HubiiDubii Napisano 28 Marca 2008 Napisano 28 Marca 2008 Bronox to podstawa reszta jest na forum wystarczy poszukać :]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.