Gość Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 mam mozliwość zakupu tanio nowej ramy kona hoss, teraz mam gianta xtc. kona hoss jest bardziej pancerna. co myślicie o takiej podmianie. hoss jest chyba ciężka. woże się z tym od pół roku hm... jakieś sugestie, ale takie poważne, może doświadczenia. rama xtc jest lakka i szybka, hoss nie wiem ma super wygląd, no właśnie........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł 13 Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 jak chcesz miec lekki rower to zostaw XTC jak jeździsz XC to zostaw XTC jak lubisz od czasu do czasu sobie skoczyć to bież hossa ps. ja bym zostawił sobie xtc(ale to moje zdanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 i chyba tak zrobie, po półrocznych staraniach lepsza będzie lżejsza, ale i tak mało ludzi na hosie jeździ i mówi coś o niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.