wtrybuch Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Szukajac po allegro znalazłem ciekawy rower ma z was ktos go? http://www.allegro.pl/item323899104_rower_...ki_sprawdz.html 2 hamulce hydrauliczne ful wypas mam pytanie opłaca sie go kupić i pojeździc ten sezona na nim a za rok kupic jaką fajna rame np od krossa a2 i zmnienic ją bo ta co teraz jest to chyba bedzie na mnie troche zawielka bo mam 178cm wzrostu jak nie to jaki rower moglibyście mi doradzic taki do 800zł mtb do spokojnej jazdy po lesie i ostrzejszej po asfalcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 ten rower z aukcji to TYLKO hamulce. reszta badziew. zwroc uwage jak sprzedawca ustatwia swoj opis - pod hamulce. wymiana przedniego kola? musial nim lub calym rowerem w cos przywalic. aha - i ZADEN shimano deore ani hayes nine nie docieraja sie 400 km. deore 525 przy klockach ktore sa nawet nowe i niedotarte potrzebuje kilku/kilkunastu mocniejszych zahamowan by miec pelna moc hamowania. najdluzej docieraly mi sie magury - ale po wykonaniu zalecanych kilkudziesieciu mocnych zahamowan z wiekszych predkosci hamulce juz byly obecne. za 800 zl to raczej kross lub cos z wyjsciowych modeli meridy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Też popieram - Merida byla swego czasu niezbyt tania, ale teraz nowe SUBy są za swą cenę całkiem, całkiem... jak na pierwszy bike w sam raz. A jak w nieco wyższej kwocie - Kross A2 z wyprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 A2 z 2007 roku. Trexstar to makrokesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selvan82 Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Ten Trextar to faktycznie Makro i trzymałbym się od niego z dala tak samo jak moi poprzednicy w tym temacie. Szkoda na taki wynalazek każdej wydanej złotówki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 tak dlugo, jak cena za calosc nie przekroczy 50% ceny nowych hamulcow IMO oplaca sie kupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.