Skocz do zawartości

[rower]Fajny rower

wtrybuch

Rekomendowane odpowiedzi

Szukajac po allegro znalazłem ciekawy rower ma z was ktos go? ;)http://www.allegro.pl/item323899104_rower_...ki_sprawdz.html 2 hamulce hydrauliczne ful wypas :) mam pytanie opłaca sie go kupić i pojeździc ten sezona na nim a za rok kupic jaką fajna rame np od krossa a2 i zmnienic ją bo ta co teraz jest to chyba bedzie na mnie troche zawielka bo mam 178cm wzrostu jak nie to jaki rower moglibyście mi doradzic taki do 800zł ;) mtb do spokojnej jazdy po lesie i ostrzejszej po asfalcie

ten rower z aukcji to TYLKO hamulce. reszta badziew. zwroc uwage jak sprzedawca ustatwia swoj opis - pod hamulce. wymiana przedniego kola? musial nim lub calym rowerem w cos przywalic. aha - i ZADEN shimano deore ani hayes nine nie docieraja sie 400 km. deore 525 przy klockach ktore sa nawet nowe i niedotarte potrzebuje kilku/kilkunastu mocniejszych zahamowan by miec pelna moc hamowania. najdluzej docieraly mi sie magury - ale po wykonaniu zalecanych kilkudziesieciu mocnych zahamowan z wiekszych predkosci hamulce juz byly obecne.

za 800 zl to raczej kross lub cos z wyjsciowych modeli meridy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...