pytlus Napisano 10 Marca 2008 Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 mam taki dylemat i przeglądam forum, mało wiadomości widze o da bomb, bardzo dużo, często i mocno chwali się ramy kona, na zagranicznych forach jest dużo o da bomb, ja sie poprostu nie znam a może znam ale jak widać za mało i dlatego prosze was o pomoc czas zmienić rowerek na full, nie ma co na twardo jajek robić wybieram miedzy da bomb pukka/moab i kona stinky / dawg , moze bede miał farta i gdzies znajde specialized demo 8 jakieś do 2.500 , 9 to juz kosmos dla mnie, na santa cruz wogóle sie nie znam i prosze o pomoc cena to właśnie do 2.500, 3000 max za pomoc dla woj. lubelskiego pifko / powerade w podziękowaniu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 10 Marca 2008 Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 3000zł? demo 8 z transportem znajdziesz bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 10 Marca 2008 Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Rozumiem, że mówimy o używkach? Bo z takim budżetem to niczego nowego nie dostaniesz... Jaca_Sopot jak już się wypowiadasz to mów o konkretach, gdzie, za ile, jaki rozmiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmmak Napisano 10 Marca 2008 Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 3500zł kosztuje nowy bullit z damperem 180mm skoku wiec warto dołozyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlus Napisano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 tak używki, rozmiar dla mnie to S albo M, raczej M bo to juz nie zabawa a chciałem w tym roku wierchomle albo szczyrk zaliczyć, mam 183 cm i 70 kg .. i to sie tak mówi, masz 2500, dołóż 500 albo nastepne 500 a to już tysiak różnicy Schwefel jaką masz opinie w da bombach i konach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 10 Marca 2008 Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 gdzie? na ebayu. cały rower demo 8 poszedł ostatnio za 800 coś funtów, więc rama powinna kosztować ok 400-500 + transport to ok 2500-3000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Na śmierdzielu kilka razy jeździłem, był to rocznik 2005 i 2006. Obie ramy miały Swingery 4-Way Coil i bardzo ładnie pracowały na zjeździe ze Szrenicy, miałem wrażenie niekończącego się skuku ale to przez to, że na co dzień jeżdżę na biku do XC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.