Skocz do zawartości

[Hak]Tańszy zamiennik do Poisona

Pixon

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team

Połamałem dzisiaj hak, grunt, że przerzutki nie przemieliło, bo już byłbym w ogóle stratny. No ale do rzeczy, oryginalny hak do ramy Zyankali, ogólnie Poisona kosztuje 49 zł + koszty wysyłki. Żeby było ciekawie musiałbym się zgłosić do tych (przepraszam za określenie) nierobów z Extreme Shopu i czekać pewnie z dwa tygodnie na zaksięgowanie na ich konto kasy, oraz jeszcze ze dwa tygodnie na wysyłkę.

Czy macie jakąś tańszą alternatywę tego haku. Bo 50 zł za kawałek aluminium do w moim mniemaniu całkowita przesada.

hak wygląda tak:

hak.jpg

dlaczego tyle na zaksiegowanie i wysylke? ja czekalem na dostawe do domu jeden dzien - licząc ze sprawe zalatwilem w czwartek wieczorem a potwierdzenie wysylki mialem w piątek - dostawa byla u mnie w poniedzialek rano o 9tej. jesli chcesz ograniczyc czekanie - zlec wysylke za pobraniem. koszt wzrosnie o 3-4 zl.

fakt ze hak drogi - a pewnikiem wynika to z dziwnego sposobu mocowania ktory jest bardzo nietypowy.

• Mod Team

Jeżeli mówisz o ES to zapewne musieli mieć dobry dzień. Bo większość ludzi skarży się na ich całą obsługę łącznie z wysyłką przedmiotów. Ja na ramę czekałem 2 tygodnie. Wiem jak oni tam załatwiają te sprawy.

Jaki znów nietypowy hak :) dla mnie to jest hak jak każdy inny :D. To macie jakieś zamienniki tego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...