Mod Team Pixon Napisano 9 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Połamałem dzisiaj hak, grunt, że przerzutki nie przemieliło, bo już byłbym w ogóle stratny. No ale do rzeczy, oryginalny hak do ramy Zyankali, ogólnie Poisona kosztuje 49 zł + koszty wysyłki. Żeby było ciekawie musiałbym się zgłosić do tych (przepraszam za określenie) nierobów z Extreme Shopu i czekać pewnie z dwa tygodnie na zaksięgowanie na ich konto kasy, oraz jeszcze ze dwa tygodnie na wysyłkę. Czy macie jakąś tańszą alternatywę tego haku. Bo 50 zł za kawałek aluminium do w moim mniemaniu całkowita przesada. hak wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 9 Marca 2008 Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 dlaczego tyle na zaksiegowanie i wysylke? ja czekalem na dostawe do domu jeden dzien - licząc ze sprawe zalatwilem w czwartek wieczorem a potwierdzenie wysylki mialem w piątek - dostawa byla u mnie w poniedzialek rano o 9tej. jesli chcesz ograniczyc czekanie - zlec wysylke za pobraniem. koszt wzrosnie o 3-4 zl. fakt ze hak drogi - a pewnikiem wynika to z dziwnego sposobu mocowania ktory jest bardzo nietypowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 9 Marca 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Jeżeli mówisz o ES to zapewne musieli mieć dobry dzień. Bo większość ludzi skarży się na ich całą obsługę łącznie z wysyłką przedmiotów. Ja na ramę czekałem 2 tygodnie. Wiem jak oni tam załatwiają te sprawy. Jaki znów nietypowy hak dla mnie to jest hak jak każdy inny . To macie jakieś zamienniki tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 10 Marca 2008 Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 mocowanie do ramy jest nietypowe bo na dwie sruby. moim zdaniem kiepskie rozwiazanie bo oslabia hak - moj kolega ma rame z takowym tzn z takim systemem mocowania i hak pekl w transporcie do polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Marca 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Trudno w takim razie przyjdzie mi użerać się z Extremeshopem i płacić 50 zł za ten parszywy hak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 albo dorobic. jesli znasz jakiegos fachowca od obrabiarek to zrobi ci taki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.