madek Napisano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ale ta kierownice to strasznie krotka masz, pierwszy raz widze zeby sie klamki praktycznie dotykały hehe;) Kogucik1912, masz cos do korb LX`a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Mi to się te Elixiry nie podobają - pod względem estetycznym. Stykają się prawie i to mi jakoś nie bardzo się widzi. Do tego Panie kolego można by poodwracać zdjęcia robione w pionie - InfranView nie gryzie Podkładki pod mostkiem są konieczne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Mi się za to elixiry bardzo podobają, zmiana jak najbardziej na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iras76 Napisano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 bez podkładek pod mostkiem pewnie więcej by widział do tyłu niż do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 z 1 str genialna waga, z 2str alu srubki w mostku, za mala rama, kierownica - chociaz jak ktos ma szczupla budowe, to moze i jakos daje rade, mam mieszane odczucia... nie bola cie barki i nadgarstki np na dlugich zjazdach? bo wiadome, ze jak trzyma sie za rogi, to jest zupelnie inne oddzialywanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 rama wcale nie jest za mała po prostu mam długie nogi i tyle. nigdy nie odczuwałem żadnych bóli, na sztywnym czy z amorem na długich zjazdach nic nigdy mnie nie bolało. podkładki pod mostkiem są konieczne, bardziej foxa nie skrócę, bo w nowej ramie główka jest dużo wyższa co z kierownicą nie tak niby ? co do elixirów.. w sumie chyba po za tym, że się prawie stykają nie mają żadnych wad siła/modulacja/waga.. rewelacja. Są po testach w górach i naprawdę nie ma na nie mocnych przy tarczach 160mm i przybliżonej wadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 w nowej ramie główka jest dużo wyższa Yyy... to już masz coś upatrzone ;> ? Pochwal się. To ten Cube o którym myśle:D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 29 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 nie to nie to coś innego do tego stopnia upatrzone, że na pewno będzie moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 SPRZĘT TAK JAK STOI NA SPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Na czesci czy w calosci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi