matashow Napisano 8 Marca 2008 Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witam ! Szukałem i znalazłem tylko parę porównań na tym forum, głównie ze Scottem Scale...w większości opinie nt. Rockhopper'a znikome. Chciałem się dowiedzieć co sądzicie ? Firma podobno bardzo dobra. Byłem w sklepie, który prowadzi koleś, który sam jeździ i bardzo dobrze zna się na rowerach, w połączeniu z poczuciem humoru, miły człowiek. Oglądałem sobie Authora Basica, za 1300, opowiadałem do jakiej jazdy potrzebuje roweru [utwardzony żwir, czasami las, przede wszystkim jazda bardzo szybka, ale po różnych terenach, stąd wybór na rower tego typu]. No i powiedział, że za 200 zł więcej, czyli 1500, a może to było 1600, mogę mieć Rockhoppera Specialized. Zapytał czy chce kupić rower czy tylną przerzutkę ? Hehe, oczywiście, że rower, więc polecił Specialized...przerzutkę jakby co mogę mieć przełożoną, więc wszystko gra i buczy. W dodatku mówił, że rama jest wytrzymała i gdyby ktoś mojego wzrostu [190] i nawet masie [100kg] by do niego przyszedł to spokojnie może mu polecić tą ramę i nic się nie stanie. Powiedział również, że opony są wysokiej jakości... Chciałem się dowiedzieć co sądzicie nt. tego roweru i tego co powiedział ten koleś ? Może macie jakieś inne propozycje ? Aczkolwiek takie pospolite jak A6, czy Author Basic, to sam sobie znajdę Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.