karnaś Napisano 6 Marca 2008 Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Witam Chciałem zaprosić wszystkich na 3 Otwocki długodystansowy maraton na orientacje. Start Sobota 29.03.2008r Wpisowe 5zł (w dniu zawodów 8zł) Dystans ok.100km 15 pkt. kontrolnych Więcej szczegółów tutaj: http://otwock.org.pl/phpBB2/viewtopic.php?...asc&start=0 Zapisy przez maila karnas89@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 6 Marca 2008 Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 fajnie było by się przejechać... tym bardziej że chciałem w tym roku trochę poprobować sił w MTBO... jakoś przecierpię że to nie w KPN tylko po drugiej stronie Wisły... :/ może udało by mi się zabrać jakąś ekipę i byśmy pojechali... tylko te zbliżające się matury.... łech... czarno to widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnaś Napisano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Prosiłbym moda o zmianę rocznika na 2008, wkradł się błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.