Rmk_90 Napisano 5 Marca 2008 Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 temat ten powstaje, ponieważ nie znalazłem podobnego, a chciałem się dowiedzieć jakie są plusy i minusy poszczególnych okładzin... na początek zaznacza ze używam avidów sd 7 (bo chyba ma to jakieś znaczenie) ostatnio (czyli moje 1 okładziny w życiu:D) miałem czerwone clark'sy i były słabe... tak mi się wydawało po tym jak kupiłem sobie BBB - takie z 3 różnych gum (albo poprostu kolorów i bieżników - sory ale pamiętam nazwy/modelu) aktualne BBB są super i będę je zawsze wychwalał nad niebiosa jezeli będzie rozmowa o clark'sach czerwonych, ponieważ te gumy w porównaniu do BBB są do bani... z drugiej strony niby czerwone clark'sy są na mokre warunki... chociaż z tego co zauważyłem na mokrym tak samo słabe jak i na sucho... poza tym myślałem ze jak w mokrym mają "lepiej" działać, to w suchym będą juz w ogóle mega super hiper itd... a teraz puenta... jakich klocków-okładzin Wy używacie, jak się mają w waszym mniemaniu w stosunku do innych których używaliście i czy macie może jakieś rady co do używania/kupowania(gdzie, jakie na jakie warunki itd) okładzin, nie wiem może i dbania o nie jeżeli jest to możliwe:) tyle ode mnie pozdrawiam ps. mam nadzieje ze ktoś kiedyś skorzysta z tego co tu wyczyta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 5 Marca 2008 Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Nie znalazłeś? Niemożliwe. Pozdrówko porządkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 5 Marca 2008 Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Jak jeszcze jeździłem na v'kach to miałem założone Jagwire Xtreme i nie miały sobie równych. Są bardzo grube, wolno się zużywają i ostro chwytają obręcz. Nawet na mokro było nieźle, o ile obręcz była sucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.