Skocz do zawartości

[okładziny] do V'ek

Rmk_90

Rekomendowane odpowiedzi

temat ten powstaje, ponieważ nie znalazłem podobnego, a chciałem się dowiedzieć jakie są plusy i minusy poszczególnych okładzin...

na początek zaznacza ze używam avidów sd 7 (bo chyba ma to jakieś znaczenie)

ostatnio (czyli moje 1 okładziny w życiu:D) miałem czerwone clark'sy i były słabe... tak mi się wydawało po tym jak kupiłem sobie BBB - takie z 3 różnych gum (albo poprostu kolorów i bieżników - sory ale pamiętam nazwy/modelu)

aktualne BBB są super i będę je zawsze wychwalał nad niebiosa jezeli będzie rozmowa o clark'sach czerwonych, ponieważ te gumy w porównaniu do BBB są do bani...

z drugiej strony niby czerwone clark'sy są na mokre warunki... chociaż z tego co zauważyłem na mokrym tak samo słabe jak i na sucho... poza tym myślałem ze jak w mokrym mają "lepiej" działać, to w suchym będą juz w ogóle mega super hiper itd...

a teraz puenta...

jakich klocków-okładzin Wy używacie, jak się mają w waszym mniemaniu w stosunku do innych których używaliście i czy macie może jakieś rady co do używania/kupowania(gdzie, jakie na jakie warunki itd) okładzin, nie wiem może i dbania o nie jeżeli jest to możliwe:)

tyle ode mnie

pozdrawiam

ps. mam nadzieje ze ktoś kiedyś skorzysta z tego co tu wyczyta:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...