camillus Napisano 4 Marca 2008 Napisano 4 Marca 2008 Witam, Czy orientujecie się, gdzie mógłbym dostać firmowe naklejki CUBE, gdyż zamierzam pomalować ramę i przydałyby się nowe... Pozdrawiam
QWEY564 Napisano 4 Marca 2008 Napisano 4 Marca 2008 mail do dystrybutora i po sprawie... raczej nie dostaniesz takich wielkich "oryginalnych" ale na pewno jakieś się znajdą, w mojej kolekcji na szafie brakuje naklejki cube'a więc też zamailuję ojej przecież to SkiTeam jest dystrybutorem... ciemno to widzę
Biera Napisano 4 Marca 2008 Napisano 4 Marca 2008 na allegro sa podrobki z tego co wiem. sprzedawał je między innymi koleś który zbrobił partię naklejek dla naszego forum (yupiter jeśli dobrze pamiętam)
proxx Napisano 4 Marca 2008 Napisano 4 Marca 2008 możesz też znaleźć jakaś nieduża agencję reklamową - w sensie taką robiącą szyldy, bannery, i właśnie naklejki. dajesz im wzór, oni robią z tego robią wektorowy i masz ile chcesz. jak dobrze poszukasz to za 70zł (albo i mniej) będziesz opływał w naklejkach.
Gal Napisano 5 Marca 2008 Napisano 5 Marca 2008 camillus wyslij maila do tego Pana powinien Ci pomoc.
camillus Napisano 6 Marca 2008 Autor Napisano 6 Marca 2008 Dzięki za radę Gal. Rzeczywiście ma spory wybór. Przed chwilą wysłałem maila z zapytaniem i zobaczę co z tego wyjdzie... Jeszcze raz THX Oczywiście gdyby ktoś jeszcze miał do nich dostęp, proszę o kontakt. Może ktoś z Was pracuje w sklepie bądź serwisie rowerowym i miałby możliwość załatwić takie naklejki...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.