Skocz do zawartości

[naklejki] gdzie mogę dostac firmowe naklejki CUBE?

camillus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Czy orientujecie się, gdzie mógłbym dostać firmowe naklejki CUBE, gdyż zamierzam pomalować ramę i przydałyby się nowe...

Pozdrawiam

Napisano

mail do dystrybutora i po sprawie... raczej nie dostaniesz takich wielkich "oryginalnych" ale na pewno jakieś się znajdą, w mojej kolekcji na szafie brakuje naklejki cube'a więc też zamailuję

ojej przecież to SkiTeam jest dystrybutorem... ciemno to widzę ;)

Napisano

na allegro sa podrobki z tego co wiem. sprzedawał je między innymi koleś który zbrobił partię naklejek dla naszego forum (yupiter jeśli dobrze pamiętam)

Napisano

możesz też znaleźć jakaś nieduża agencję reklamową - w sensie taką robiącą szyldy, bannery, i właśnie naklejki. dajesz im wzór, oni robią z tego robią wektorowy i masz ile chcesz. jak dobrze poszukasz to za 70zł (albo i mniej) będziesz opływał w naklejkach.

Napisano

Dzięki za radę Gal. Rzeczywiście ma spory wybór. Przed chwilą wysłałem maila z zapytaniem i zobaczę co z tego wyjdzie...

Jeszcze raz THX

Oczywiście gdyby ktoś jeszcze miał do nich dostęp, proszę o kontakt.

Może ktoś z Was pracuje w sklepie bądź serwisie rowerowym i miałby możliwość załatwić takie naklejki...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...