_Morf_ Napisano 2 Marca 2008 Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Witam Czy można by było dorzucić do pola tworzenia nowego postu okienko jakiegoś archiwizatora aukcji (na forum jest bardzo dużo linków do allegro, najczęściej już martwych) ? Chyba jedynym aktualnie działającym serwisem jest http://allegromat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 2 Marca 2008 Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 To musiałby być jakiś skrypt. Z resztą niech się Admini wypowiedzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SOAD Napisano 22 Marca 2008 Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 fajna sprawa admini mogli by to bardziej opublikowac na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Najlepszym sposobem byłoby opisanie linka do aukcji, np. Nazwa artykułu, producent, cena, (rok) - adres strony www to by wyglądało mniej więcej tak: rama, Giant XTC, 800 zł, 2008, używka - www.xxxxxallegro.pl Setki razy przeglądałam tematy w których nie można było się dowiedziec o co chodziło użytkownikowi, gdyż podał link do aukcji, a z wypowiedzi nie możnabyło określic co było na tej aukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Tak. Ale nie zawsze chodzi o coś wartościowego. Czasami chodzi równiez o opis aukcji. Poza tym, po co je czynić nieśmiertelnymi? Skoro aukcja i tak się już dawno zakończyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinii Napisano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Sa pytania o polecenie jakis czesci/akcesoriow itp. i uzytkownicy odpowiadaja "Ja polecam to: www.allegro.pl........", a aukcja martwa jest juz od paru miesiecy. I w sumie nie wiadomo, co ten uzytkownik polecal. Moznaby wprowadzic punkt do regulaminu forum, ze oprocz linka do aukcji nalezy podac nazwe przedmiotu czy model zeby odpowiedz byla "Ja polecam licznik Sigma Sport BC-906: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=327856212 " Wtedy pomimo, ze aukcja juz wygasla to przegladajacy temat wie o jaki przedmiot chodzi i moze go odnalezc sam na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Hmmm... Jakoś nie pomyślałam o tym Po prostu skojarzyło mi się to tylko z tematem wyłącznie allegrowym, a nie z innymi, gdzie właśnie w takim celu podaje się linki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.