Kostek Napisano 1 Marca 2008 Napisano 1 Marca 2008 Mam taki mały problem, czyli potrzebuję instrukcje, najlepiej krok po kroku odpowietrzenia w/w hamulca. Mam instrukcje ale po ang, a tego języka nie kumam. Proszę Was o pomoc lub jakieś rady. Z góry dzięki.
detonator Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Podaj maila to wysle ci zdjecia jak krok po kroku odpowietrzyć juicy. Tak apropos-zestaw do tego masz/zrobileś??
Kasha Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Ten filmik coś może wyjaśni: http://pl.youtube.com/watch?v=6mg6NbIjmOM
detonator Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 No dokładnie, filmik jest bardzo konkretny-też go oglądałem przed pierwszym odpowietrzaniem kilka razy. Teraz to sie odpowietrza w 3 minuty . Jeśli gościu nie bardzo kuma angielski to obrazki mu sie też na pewno przydadza.
Kostek Napisano 3 Marca 2008 Autor Napisano 3 Marca 2008 dzięki za info, a jak sądzicie lepiej samemu zrobić zestaw czy kopic?
proxx Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 to zależy. jak masz smykałkę i zrobisz dobry to wystarczy domowej roboty. moje doświadczenie jednak niestety pokazuje, że zdarzają się niewypały i a tu coś cieknie a tu coś nie pasuje. na pewno możesz spróbować zrobić sam, bo koszt prawie zerowy, a ew. potem kupisz zestaw.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.