Mod Team Maniak Napisano 1 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Hej, ostatnio kupiłem za śmieszne pieniądze Sid'a WC, w fajnym stanie, co prawda nie ja będę go używał ale chciałbym się dowiedzieć jak najlepiej pompować go na maximum >komfortu< Jak najlepsze wybieranie nawet najmniejszych nierówności etc. pod wagę 65-70kg Ile dać do negatywnej, ile do pozytywnej, jaki stosunek da najwięcej komfortu? Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 1 Marca 2008 Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 pompujesz obie komory do powiedzmy 90% wartosci podanej w tabelce, a pozniej spuszczasz po trochu (za pomoca pompki) z pozytywnej, az do uzyskania zadowalajacego efektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 1 Marca 2008 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 To wsumie podobnie jak zrobiłem. Dzięki wielkie! Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.