tomfr Napisano 1 Marca 2008 Napisano 1 Marca 2008 Okazyjnie udało mi się zakupić pedały Dartmoo Blody marry z wymiennymi piinami i psowałoby je właśnie wymienić. Tyle że końce pinów w ktróre wchodzi imbus pościerały sie i nie wiem jak je wykręcic Ma ktoś jaki pomysł patent na to ?
Mod Team bogus Napisano 1 Marca 2008 Mod Team Napisano 1 Marca 2008 Kleszcze i do roboty. A jak się jakimś sposobem zapiekły to z WD-40.
MrJ Napisano 1 Marca 2008 Napisano 1 Marca 2008 Czy są na pewno wytarte, czy tylko ostro zapchane brudem? jak to drugie, to gruba igła i dłubiemy Jeśli serio to pierwsze, pozostają dobre, ciężkie kombinerki lub jakiś klucz "francuzopodobny" który będzie mocno trzymał, troszkę WD-40 pod pin (ale uwaga, żeby nie zapaprcać samego pinu!), dużo siły w rękach... ... i cierpliwość. POWODZENIA! PS. Bogus - uprzedziłeś mnie o parę sekund!
tomfr Napisano 1 Marca 2008 Autor Napisano 1 Marca 2008 Ok a może wiecie czy idzie gdzie piny dostać ? U mnie w mieście sa 3 sklepy i nigdzie nie mają ;/
Mod Team bogus Napisano 1 Marca 2008 Mod Team Napisano 1 Marca 2008 W sklepach powinni mieć, dziwne że nie mają. Poszukaj może na allegro.
MrJ Napisano 2 Marca 2008 Napisano 2 Marca 2008 Moim zdaniem też powinni mieć - pytaj w Grupie Accent, czasami im zostają, jak kupujący nie bierze z pudełkiem, tylko każe sobie zamontować od razu. A sprzedający nie dał? Bo w komplecie powinien być woreczek zapasowymi.
Jason Napisano 2 Marca 2008 Napisano 2 Marca 2008 WD40 obowiązkowo , ale i tak kombinerkami może być ciężko , ja bym spróbował naciąć pina od góry piłką do metalu i potem je wykręcić śrubokrętem płaskim , tylko trzeba uważać żeby pedału nie naciąć
miromalbork Napisano 3 Marca 2008 Napisano 3 Marca 2008 Piny mogą się też trafić w normalnych sklepach z artykułami metalowymi, śrubkami itp. No i wtedy jest nawet taniej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.