Skocz do zawartości

[amortyzator] Rock Shox Reba Race 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Mam możliwość kupienia Rock Shoxa Rebe Race 2008 ze skokiem 100mm, PopLockiem i gwarancją europejską za 1300PLN. Nowe niezakładane ro roweru. Opłaca sie?? Może można gdzieś taniej kupić??m Albo moze wogóle inny i tańszy amorek i równie dobry??

Napisano

kolega ostatnio za 1100zł wyrwał nowiuśką z manetką i pompką taką rebe race z 08 ale okazyjnie mu sie trafiło, amor działa idealnie ja bym kupił go na twoim miejscu,sam jestem posiadaczem reby race i polecam te amory

Napisano

A opłaca się go kupować do 3 letniego roweru na osprzęcie Deore (chce kupić jeszcze koła i założyć Avidy Juicy 7 2008 bo mam takie w domu) tylko rama (BH) no i napęd zostanie bo nie bede miał na cały rower??

Napisano

O ile nie masz w planach kupna całkiem nowego roweru to pewnie, że się opłaca kupować :) Część po części i złożysz solidny rower, zwłaszcza jak już myślisz o wymianie kółek i hampli.

Napisano

no ja wlasnie kupilem za 1300 rebe race 2008. tylko, ze pompki nie dostalem... Nic to.. pompke bede mial dzis ;)

amor sie juz montuje... hehe..teraz tylko pare dni majdrowania wszelkimi regulacjami tego widelca..i bedzie dobrze.

90 kg .. zobaczymy czym krecic..ile..i w ktora strone :)

pzdr

Napisano
...Albo moze wogóle inny i tańszy amorek i równie dobry??

Hmmm, inny i tanszy - tak, owszem, ale juz nie taki dobry

Bierz Rebe, swietny amor.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...