proxx Napisano 25 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 siemanko. od dłuższego czasu tak sobie przeglądam allegro i sklepy w poszukiwaniu czegoś dla mnie i jestem nieco rozczarowany, dlatego proszę o pomoc. mam jeden komplet ciuchów typowo xc, które generalnie nieźle się spisują, ale szukam luźniejszej alternatywy. chodzi mi o ciuch zdecydowanie kolarski jeżeli idzie o materiał, bawełna odpada i plastikowy-nie-oddychający syntetyk również. i teraz tak: koszulek do xc na allegro jest pełen opór w każdej rozpiętości cenowej, natomiast z innych ciuchów to albo bawełna albo jakieś total xxl dh troy lee design za 300zł... trochę mi to nie gra. znacie może coś, co ma krój +/- zwykłej koszulki, tylko materiał ma 'sportowy'? do tego jakieś pasujące spodenki, które byłyby na tyle luźne, żeby nie wyglądały komicznie po założeniu ochraniaczy na łydki? nie pogardzę, jeżeli całość będzie gustowna, nigdy nie kryłem się z tym, że lubię dopłacić 50zł, żeby coś wyglądało czadowo (oczywiście przy założeniu 100% wartości użytkowej oraz że jest to 150 zamiast 100zł a nie 350....) dzięki za sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 25 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 W Decathlonie Dostaniesz Szorty Six - jak dla mnie cicuch rowerowy roku 2007 i pewnie obecnego też. Tam też można dostać luźną koszulkę kolarską. Wszystko w miarę przyzwoitych cenach oferuje naprawdę wysoką jakość. Luźne szorty robi również Adidas (odsyłam na stronę Harfy) i Accent (Velo rzecz jasna). Zastąpić koszulki kolarskie mogą koszulki turystyczne, albo piłkarskie, choć nie mają przedłużanego tyłu to powinny dać radę. W gruncie rzeczy z koszulek Dainese, Ufo Plast, TroyLee, Shift czy co tam jeszcze nie rezygnowałbym, bo nie są wcale tak bardzo obszerne. Przynajmniej bluza Ufo na długi rękaw, którą to posiadam i szczęśliwie użytkuję, choć już dogorywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proxx Napisano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 dzięki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fatedgar Napisano 1 Marca 2008 Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Obczaj sobie jeszcze oferte Fox-a http://www.gofox.pl/ EFX Jersey mysle, zze jest wlasnie taka jakiej szukasz. Sam tez rozgladam sie za jakas koszulka do enduro, kupilbym tego foxa bo sa naprawdę fajne ale nie wiem czy nie zbyt "lanserskie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proxx Napisano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 jest boska. o coś takiego właśnie mi chodzi. tylko ta cena... z deczka zaporowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 1 Marca 2008 Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 zawsze pozostają ciuchy stricte "sportowe" np koszulki piłkarskie jak byś znalazł jakąś jakiegoś egzotycznego kraju/klubu w ciekawych barwach to czemu nie? poza tym warto zajrzeć do sklepów typu decathlon, go sport... no i allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proxx Napisano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 na allegro właśnie tego typu odzieży brakuje.. ale decathlon brzmi sensownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alghar Napisano 2 Marca 2008 Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Zobacz Sombrio , mają wyprzedaże i można porozmawiać o cenach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 2 Marca 2008 Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Mam dokładnie ten sam problem!!! ;( Poszukuje ciuchów które łączyłyby funkcjonalność stroju typowo kolarskiego z luźnym wyglądem. Decathlon wygląda super... Tylko oni chyba nie prowadzą sprzedaży wysyłkowej a w Poznaniu sklepu nie mają ;((( A może ktoś wie jak kupić decathlona ciuchy przez internet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 2 Marca 2008 Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Najlepiej poprosić kogoś z innego miasta żeby Ci kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 2 Marca 2008 Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Widzę, że więcej ludzi ma podobny problem czy gust. W typowo kolarskich ciuchach czułem się jak parówka, chodź i tak unikałem takich odpustowych z tysiącami kolorowych napisów itp. No może faktycznie tak jest, że w myśl zasaday jaką nieraz słyszałem, że "luźne ciuszki kryją brzuszki" wielu ucieka od obcisłych, ale ja już z tym problemu nie mam a nadal w laycrach czuję się jak gay jakiś i wolę luźne. Też kupowałem w Decathlonie i nie ma co narzekać, bo te inne Berknery, Kony czy Foxy itp naprawdę przesadzają zdrowo z cenami - luźne gatki te Foxa za prawie 500zł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 4 Marca 2008 Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 A bywa ktoś na tym forum w sklepie decathlona lub ew. ma go niedaleko siebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoonman3 Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Zobaczcie ciuszki Dakine, malo znana marka u nas. Widzialem kolekcje na ten rok i zapowiada sie naprawde super. Ceny tez nie sa takie kosmiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo2 Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 A co myslicie o tych spodenkach? http://www.allegro.pl/item347279951_rogell...lmax_xl%5D.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.