bikebundy Napisano 25 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Z tego co widzę, to na Forum jest kilku użytkowników Garmina Edge 305. Od tygodnia używam tego cacka (w wersji HR/CAD) i muszę powiedzieć, że ogrom funkcji jeszcze mnie cały czas przytłacza :-). Garminowskie oprogramowanie Training Center moim skromnym zdaniem jest do kitu, jeśli chodzi o analizę treningu, statystyki itd. Nie potrafi wyświetlać trasy na tle map Google'a w samym sofcie, tylko uruchamia Google Earth zamulając przy tym strasznie. Znacie może jakiś bardziej zaawansowany soft do dokumentowania i analizowania treningów, który współpracowałby bezproblemowo z danymi w formacie Edge'a (.tcx)? Próbowałem wrzucać pliczki .tcx do Bikebrother'a, ale wywala mi błędy, choć w FAQ twierdzą, że można je bez problemu wrzucać. Pozdrawiam bikebundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Przejżyj możliwości tego programu - SportTracks - http://www.zonefivesoftware.com/SportTracks/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.