gremson Napisano 25 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Zwracam się z prośbą o podanie namiarów na sklepy rowerowe za południową granicą (Czechy, Słowacja). Jeśli ktoś zna miejsce lub adres gdzie warto wybrać się na zakupy NIECH PISZE. DZIĘKI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ja bym zadał raczej pytanie "CZY WARTO ?". Szukałem ostatnio całej serii sprzętu amortyzator, korby np truvativ firex, rama, hamulce tarczowe i szczerze mówiąc nie znalazłem ofert które powaliły by mnie na kolana i przekonały, że warto. Moim zdaniem z polskimi sklepami można wypracować takie ceny, że poza ebayem lub sklepami w stanach naprawde niewiele rzeczy opłaca się sprowadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrsandman Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Zwracam się z prośbą o podanie namiarów na sklepy rowerowe za południową granicą (Czechy, Słowacja). Jeśli ktoś zna miejsce lub adres gdzie warto wybrać się na zakupy NIECH PISZE.DZIĘKI! Jak pojedziemy z Mikołajem na Słowacje to zbadamy sprawe Jakby co to reflektuje na tańsze części zza południowej granicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 2 Marca 2008 Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 W Czechach są rzeczy które są tańsze nie tylko w sklepach ale nawet i na allegro w Polsce.Przykładem są kierownice niektóre modele .Wiem bo ostatnio jakieś 5 dni temu byłem w Czechach w celu zakupu jakiejś kiery .Co zobaczyłem to koszyk carbonowy za 220 koron.Jak z wagą nie wiem :].Jak ceny z pozostałymi częściami wyglądają nie wiem nie interesowałem się mnie interesowały kiery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.