karolinadh Napisano 25 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Bardzo proszę o wypełnienie podanej w linku ankiety. ma ona na celu zbadanie jakie części ciała najczęściej ulegają kontuzjom podczas jazdy rowerem górskim. Ankieta jest anonimowa a jej wyniki zostaną opracowane w pracy magisterskiej o tematyce związanej z kontuzjami w kolarstwie górskim. Wszystkim którzy ją szczerze wypełnią dziękuje. wypełnioną i zapisaną ankiete prosze przesyłąć na mój adres email: karolina@zumbi.pl link do ankiety: http://www.zumbi.pl/ankieta.doc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 25 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Byłby wdzięczny, gdybyś opublikowała tu na forum wyniki ankiety, a chętnie przeczytałbym nawet pracę Bo ciekaw jestem. Zamieścisz nam pracę magisterską? Albo wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 1 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 No ciekawe z czym będzie najwięcej urazów. Wypełniłem, wysłałem i w sumie czekam na wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
victoo Napisano 2 Marca 2008 Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 szkoda, że nie zrobiłaś tej ankiety online. Pobieranie pliku, wypelnianie w wordzie i wysyłanie emailem nie jest najlepszym rozwiązaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 2 Marca 2008 Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 miałem miały problem z jej wypełnieniem ale wypełnieniem ale już siedzi na serwerze onetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.