Skocz do zawartości

[rama]nietypowa, niszowej marki

Fifi

Rekomendowane odpowiedzi

Tak na szybko - to ty bzdury grzegorz1974p... piszesz, bez zastanowienia , a wystarczyło pomyśleć i porównać wymiary i kąty oraz to , że Poison jest w wymiarówce parzystej a Zoulou w nieparzystej :rolleyes:

I co ty mi chcesz FiFi udowodnić - wystarczy porównać kąty , żeby stwierdzić, że są różne :huh:

A za tę uwagę, daleką od standardów prowadzenia kulturalnej dyskusji, Rulez otrzymuje ostrzeżenie.

I zaleca sięna przyszłość uważne czytanie tematów, w których zabiera się głos.

Nad umiejętnością przyznania się do błędu (cechą właściwą ludziom honoru) też by nie zaszkodziło popracować.

Pozdrówko porządkowe :rolleyes:

Tak tak Ecia pamiętam jak Ty "przyznałaś" się do błędu , kiedy wciskałaś na forum, że ramy Author Sector sprzedawane przez Velo w 2006 r są inne niż te z 2005 roku , choć Velo wyprzedawało poprostu stare zapasy, i kiedy Ci to udowodniłem, to "wiłaś się jak piskorz", byle nie przyznać mi racji , oceniając nnnych spójrz najpierw na siebie.

To by było na tyle .

Rulez: tak się akurat składa, że w cytowanym przez ciebie przypadku ostatecznie przyznałam ci rację, bo wykazałeś, że ją masz - a skoro do tej pory ten fakt do ciebie nie dotarł, przestudiuj jeszcze raz, uważnie, całą naszą dyskusję: http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...sector&st=0.

Powtarzam: każdy ma prawo do popełnienia błędu - najważniejsze, żeby umieć się do tego błędu przyznać, kiedy ostatecznie okaże się, że racja leży po stronie oponenta.

I jeszcze - aby umieć dyskutować kulturalnie.

I tym sposobem podsumowuję niniejszy OT - jesli masz nadal jakieś uwagi, zapraszam na PW. Kolejne posty nic nie wnoszące do tematu będą usuwane (podobnie, jak posty obraźliwe w wymowie, które dodatkowo bedą odpowiednio "nagradzane" punktami karnymi).

Pozdrówko łopatologiczne :rolleyes:

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...