btrx Napisano 24 Lutego 2008 Napisano 24 Lutego 2008 Ktos z tych okolic jezdzi rowerkiem na dalsze wypady w gory lub gdzies indziej ?
sebol Napisano 25 Lutego 2008 Napisano 25 Lutego 2008 ja jeżdze czasem po terenach Kańczugi lub Przeworska, Łańcut , Husów, ogólnie mieszkam w Rzeszowie ale lubie duzo jezdzic, ale na razie formy nie ma na tak dalekie wyprawy jeszcze, ale z pewnością w tamtych rejonach sie pokarze w tym roku
soliner Napisano 14 Stycznia 2009 Napisano 14 Stycznia 2009 ja bardzo lubie tam w okolicach Sieniawy pojeździć, ale bardzo polecam okolice CZARNORZEKI, tj Czarnorzecko-Strzyżowski Park Krajobrazowy p.s ja az daleko nie jeżdżę mieszkam ok 35km od Czarnorzek
btrx Napisano 14 Stycznia 2009 Autor Napisano 14 Stycznia 2009 nie myslimy o tej samej sieniawie mieszkam bardziej na polnoc, 20 km od przeworska
skladak Napisano 3 Sierpnia 2009 Napisano 3 Sierpnia 2009 Byłem w Sieniawie na rowerze , na zaporze mam tam 20 km ( Sieniawa kolo Rymanowa)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.