Jaca_Sopot Napisano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 ale teraz serio. jak mamy jechać wspólnie na objazd traski, to proponuje się dobrze zorganizować. tak więc zbieram zapisy. wstępny termin sobota 10:30. chętni pisać do mnie na gg 1027711 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 no i przejechaliśmy trasę w 95-100% zrobiliśmy sporo km, zajęło to 4, czy 5h, ale zabawa była przednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuju Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ano, trochę błądzenia było , ale tak myślę że tylko w jednym miejscu mogliśmy opuścić (i chyba opuściliśmy ?) przebieg trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 I jak wrazenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuju Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Trasa nieco zakręcona (jeżeli nie zna się terenu [bez oznakowania trasy] łatwo się zgubić), dużo zjazdów i podjazdów, mało piachu, trochę korzeni - tak w dużym skrócie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Trase ukladal Popcio, ktory tam mieszka, wiec zna teren jak wlasna kieszen Oznakowanie bedzie bardzo dobre, zgubic sie bedzie trudno. Wkrotce na naszej stronce pojawi sie track gps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Niewiele zapamiętałem z trasy Niee panowie, to były same podjazdy My powiększyliśmy pętlę o dojazd do spożywczego Jeden taki zjazd pod koniec był słaby - powoli, trzęsawka, nietechnicznie, liściasto, a wysokość się traci.. szkoda. Jeśłi to faktycznie fragment trasy, to ja bym go zmienil. A z ciekawości: (jeśli to nie tajemnica) ile mniejwięcej osób przewidujecie, że wystartuje, albo inaczej: ile osób naraz będzie jechać po trasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Raczej tloku nie bedzie, realnie ok 50 osob bedzie na trasie w jednym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuju Napisano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Strona Horizonu padła, a chciałem pokazać znajomemu że coś takiego będzie miało miejsce w jego okolicy (może by się skusił ), ktokolwiek wie coś o tym (kiedy wstanie)? Ewentualnie ma mapkę na podorędziu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Jak ktoś jeszcze potrzebuje mapki i opisu trasy w zaistniałej sytuacji kryzysowej To mam na dysku, mogę wysłać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Mamy nadzieje, ze strona wstanie jak najszybciej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcio Napisano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Hola! Stronka działa, rejestracja przedłużona do piątku do 24:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Oo, ja mam informacje, że sławny Żbik był na HFie, a z nieświadomości nie miałem przyjemności nawet poznać (chyba) Żbiku, jeśli to kiedyś przeczytasz, czemu nie napisałeś, że będziesz A to okazja, bo Żbik nam "odszedł" i już mniejsze jego zagęszczenie występuje na szlakach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuju Napisano 9 Lipca 2008 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Ciekawe , możliwe że pomyliło Ci się z nazwą teamu - bo taką sobie wybrałem (bez związku z tutejszym Żbikiem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 9 Lipca 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Ach więc to tak Myślałem, że jak team solo jezt Żbik, to jedzie w nim Żbik, no to pomyłka Niezła zmyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.