GdyniaBiker Napisano 24 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Według informacji organizatora http://www.horizonfive.com/ 21 czerwca 2008r w Sopocie odbędzie się maraton mtb "8h na okrągło". Dla niezorientowanych - zawody trwają 8h i wygrywa w danej kategorii osoba/team, który pokona najwięcej okrążeń trasy w tym czasie. Jeśli jedziecie jako team, to zmieniacie się z partnerami - ktoś jedzie, reszta odpoczywa. Więc pierwsze pytanie - to nowość w trójmieście, mamy powody do radości - czy ktoś z Was się wybiera? Druga rzecz, dla której założyłem temat - bardzo chcę wystartować, ale przy mojej kondycji po 8h to ja będę "pełznął", więc chciałbym znaleźć partnera lub drużynę. najlepiej poznać się wcześniej, a nie szukać chętnych na miejscu pół godziny przed startem A więc szukam osoby -lub osób- dowolnej płci, wieku, stylu jazdy, zaawansowania która będzie zdecydowana wystartować i która zaakceptuje moje niezbyt szybkie tempo - nie może stawiać na pierwszym miejscu wyniku. Mogę więc jechać z kimś szybszym, jeśli nie będzie mu przeszkadzało, że zamulam i że możemy być trzeci od końca Lub z kimś wolniejszym, nie jadę na wynik Bikerzy, liczę na was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 26 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 heh, jak bez parcia na dobre miejsca to i ja chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 O, cieszę się Czym prędzej nawiążę kontakt Jeśli są inni chętni, to wpisujta się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 26 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Prawdopodobnie spróbuję swoich sił w tym przedsięwzięciu. Ale jeszcze nie wiem czy solo czy w teamie. W sumie to na wyniku też mi nie zależy, bardziej na samym uczestnictwie ponieważ nie mam za bardzo kiedy trenować. Jakbyście kiedyś gdzieś w weekend z samego rana śmigali to proszę o info, być może się zjawie! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Jesli moge zasugerowac. Solo, mozna sie solidnie zmeczyc, dla tych co lubia wyzwania i maja niezla kondycje. Dwojka, moim zdaniem optymalna ilosc, sporo mozliwosci ustawienia taktyki w zaleznosci od preferencji. Team, lekko, przyjemnie i towarzysko Pozdrawiam i do zobaczenia na starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 MCT - z tego, co piszę z Jaca_Sopot, to my obaj na razie jeszcze nie śmigamy Ja na pewno nie będę chciał jechać solo, przy moich możliwościach to nie ma sensu. A czy dwójka, czy team, to nie robi mi różnicy Zobaczymy, ile osób zgodzi się przyłączyć O dobrych miejscach mógłbym sobie pomarzyć nawet jakbym był lepszy, bo na pewno będzie obsada wymiataczy w dwójkach, a zależy mi na przygodzie, imprezie w towarzystwie mi podobnych, zmęczeniu się w ciekawch warunkach, zobaczeniu jak to wygląda... No i ta atmosfera (grozy) I może będzie to okazja, żeby lepiej oznać bikerów z okolicy, żebym miał z kim pojeździć czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Zawsze możemy wystawić team forumrowerowe.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Nie mam koszulki forumowej :/ Ale może to i dobrze, bo: Kto wie, czy by mnie admini nie zbanowali, jakby się okazało, że "reklamując" forum spowodowałem karambol, wpadłem na drzewo, a potem doczłapałem się do mety z prędkoścą 2km/h, opóźniając zakończenie ;) No dobra, to niezbyt serio Może być taka nazwa, a jeśli będzie więcej chętnych (oby!) to się wystawi więcej drużyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 zależy mi na przygodzie, imprezie w towarzystwie mi podobnych, zmęczeniu się w ciekawch warunkach, zobaczeniu jak to wygląda... No i ta atmosfera (grozy) I może będzie to okazja, żeby lepiej oznać bikerów z okolicy, żebym miał z kim pojeździć czasem To wszystko masz w standardowym pakiecie a z tą grozą o co chodzi? Spoko, tym razem ja trasy nie ustawialem, chyba, ze Popcio ma az tak dobrą reputacje Zawsze możemy wystawić team forumrowerowe.org Jak najbardziej fajna inicjatywa, na roznych edycjach mogą wystepowac inne sklady teamow forumrowerowe.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Z tą grozą to tylko żarcik - ładnie komponuje się ze słowem "atmosfera" Nie oceniam tras, bo nigdy w tym wyścigu nie jechałem, w tym roku zadebiutuję dopiero w maratonie Właściwie dobra inicjatywa z tym forumrowerowe.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCT Napisano 5 Marca 2008 Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Podłączam wiadomość pod ten temat, ponieważ niektórzy pisali, co prawda w innym wątku, że chcieliby poznać trójmiejskie szlaki także jest okazja w najbardziej hardcorowym wydaniu: http://rowery.trojmiasto.pl/info_imp.phtml?id_imp=102651 już w tą sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 5 Marca 2008 Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 lajtowo bedzie jak dwa tygodnie temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 21 czerwiec, sam środek sesji ;P może być ciężkawo. Zobaczymy jak mi egzaminy rozłożą. Najchętniej pojechałbym sam, miejsca nie wymiotę, ale przejadę te bite 8h na własnych kółkach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuju Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Tak patrzę i myślę czemu by nie spróbować . Rowerek mam taki, że pojedzie szybko po lesie i po mieście, więc zgłaszam swój akces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Szkoda ze to nie będzie 24h wtedy bylaby na pewno zabawa Są już jakies drużyny ? Chętnie bym się zapisał, ktoś dołączyć chce do crossowca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 No panowie, to mamy już dokładne informacje co do zwodów http://www.horizonfive.com/index.php?optio...76&Itemid=1 Czyli m.in średnio czytelną mapkę i dobrze ją uzupełniający opis Będzie fajnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 18 Maja 2008 Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Ja może przyjadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 20 Maja 2008 Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 ja siem lamiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 21 Maja 2008 Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Jednak ja odpuszczam sobie jak na obecna chwilę, mój napęd na pewno nie wytrzyma 8h ostrego pedalowania, teraz już od czasu do czasu lańcuch ześliźnie się po kasecie, ale planuję zajechać go całkowicie i po sezonie wymienić korbe kasete i łańcuch, pewnie kaseta już będzie szosowa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuju Napisano 27 Maja 2008 Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Warto byłoby zrobić objazd trasy wcześniej, w celu zapoznania się z trasą (stosunkowo mało jeździłem w tamtych okolicach, zazwyczaj ciągnęło mnie na południe, lub zachód ) i samymi chętnymi, co powiecie na taki pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 30 Maja 2008 Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 jasne kiedy jedziemy? już raz z GdyniaBiker'em próbowaliśmy to objechać ale sie zgubiliśmy, a czasu nie było, żeby sie odnajdywać. ale jestem jak najbardziej za kolejną próbą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuju Napisano 30 Maja 2008 Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Ja wstępnie mogę wyruszyć w następny weekend, myślę że z szukaniem trasy nie powinno przebycie całości zająć więcej niż 3 - 4 godziny, no chyba że totalnie pobłądzimy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 To i ja się pewnie pojawię W 4h zdążymy na pewno, bo pętla ma najwyżej parenaście km Tylko trzeba się trzymać trasy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca_Sopot Napisano 30 Maja 2008 Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 to moja propozycja jutro o 10 pod łysą! i bez gadania, bo trzeba zdążyć przed obiadem jak ktoś sie wybiera to najlepiej niech napisze na gg: 1027711 zdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuju Napisano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Hehe, ja mogę dopiero w ten nadchodzący . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.